Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelprobléma görbe tükör...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelprobléma görbe tükör a romlott, elaljasodott társadalomnak?

Figyelt kérdés

Attól függetlenül is, hogy valaki incelként definiálja magát vagy sem (a negatív prekoncepciók miatt ettől talán szerencsésebb eltekinteni), elvitathatatlan, hogy rengeteg (és egyre több) sikertelen, tartósan magányos férfi van.

Ha egy társadalom valóban egyenlőségpárti és elvek szintjén és gyakorlatban is komolyan veszi a nemek közti egyenlőséget, akkor már magában ez a tény permanens közfelháborodást kellene, hogy előidézzen, hiszen a társkeresésben a férfiak ma már nem is alárendelt szerepben vannak, hanem gyakorlatilag mellékes, jelentéktelen, cselekvőképességüktől megfosztott tényezők. Milyen dolog az, hogy a nők egész nyugodtan 70 oldalas bevásárlólistákkal rohangálhatnak "elvárások, alapvetések" címszó alatt, a férfiaktól pedig az az egyetlen elfogadható magatartás, hogy mindezt teljesítsék, és ezen túl még mindig ott van a "mit tudsz ezeken túl nyújtani" kérdéskör, további végtelen számú, javarészt teljesíthetetlen elvárással.

És ugye itt is olyan férfiakról beszélünk már, akik egyáltalán eljutnak odáig, hogy akár csak egy nő is szóba álljon velük, kicsit előnytelenebb külsővel gyakorlatilag megölheti magát az ember, mert a magányon kívül sok minden nem vár rá. Felső középosztály alatt kb. szintén, mert a legtöbb nő ma már a gazdasági haszonszerzést látja az egyik, ha nem a legfontosabb szempontnak a párkapcsolatokban.

Könyveket lehetne írni arról, hogy mennyi probléma van az erkölcstől, moráltól megszabadult, ösztönállati szintre visszazüllött társadalom ámokfutásával a párkapcsolati piacon, és ennek csak az egyik következménye az incelprobléma, de mi kell ahhoz, hogy valódi változásokra esély nyíljon, és normalizálódjanak a nemek közötti viszonyok?

2023. jan. 9. 19:27
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/340 A kérdező kommentje:

#147 Amikor egy nő elutasít egy előnytelen genetikájú férfit, akkor >99%-ban nem a személyisége miatt teszi, hanem a külsőségek miatt, reflexből. Nem tehetek a magasságomról, az arcomról, a csontozatomról, az állvonalamról, és még egy sor dologról, ami miatt elutasítanak. Az incelek nagyon kevés kivétellel el sem jutnak odáig, hogy kiderüljön, hogy milyen a személyiségük.

A választás ezért kizárólag genetikai alapon történik.

2023. jan. 10. 20:05
 152/340 anonim ***** válasza:
90%
Mintha te olyan nők felé érdeklődnél, akiket nem tartasz vonzónak. XD
2023. jan. 10. 20:09
 153/340 anonim ***** válasza:
6%

152.

Hehehe, dobáljuk meg az udvari bolondot! Tiszta középkor.

2023. jan. 10. 20:13
 154/340 anonim ***** válasza:
92%
Minden elismerésem azoké az értelmes embereké, akik még mindig kitartóan próbálnak érvelni az inceleknek, de gondolom, már ők is tisztán látják, hogy fölösleges. Az incelek csak a saját ökörségeiket nyelik két pofára, nem lehet velük érdemi párbeszédet folytatni. Mindig a saját gyökér eszméik legményebb bugyraiban kötnek ki. Nekik csak a sörgőzös esti bánatrecska való. És persze, hogy újra és újra a képükbe vágják, mekkora barmok. :)
2023. jan. 10. 21:12
 155/340 anonim ***** válasza:
94%

"Amikor egy nő elutasít egy előnytelen genetikájú férfit, akkor >99%-ban nem a személyisége miatt teszi, hanem a külsőségek miatt, reflexből."

És? Kuurva mindegy, miért utasítanak el, nem kellesz. A szabad párválasztást akarod elvenni az emberektől?

Írd le, hogy nem, aztán fejtsd ki, hogy mégis.

2023. jan. 10. 21:25
 156/340 A kérdező kommentje:

#155 Írd le, hogy a személyiségem miatt nem kellettem senkinek, aztán amikor kiderül, hogy nem volt igazad, borítsd fel az asztalt, mint egy hülyegyerek.

Óriási elfogultság van gyk-n a nők felé, folyamatos kettős mérce, ha az eredeti témától függetlenül ugyanazokat az érveket egy incel írja, akkor baromság, csak azért mert incel, ha pedig egy, inceleket ócsárló nő írja ugyanazt, akkor megy a bólogatás. Ilyen körülmények között lehetetlen normálisan vitázni bármiről.

2023. jan. 11. 00:02
 157/340 anonim ***** válasza:
100%

Oké, mi a magyarázat azokra a férfiakra, akik látható "gondok" mellett találnak párt? Aki alacsony és/vagy kövér, és/vagy otthon él, esetleg nem is jóképű?

Azon kívül, hogy ők nem léteznek. Mert általában ez a válasz, pedig én is többet ismerek.

2023. jan. 11. 00:11
 158/340 anonim ***** válasza:
100%

Ez az utolsó egy tényleg jogos felvetés. Vannak ilyenek tényleg, akik messze nem rendelkeznek a legjobb genetikai adottságokkal, és náluknál szebb párokkal látni őket. Én, amióta ilyen kérdésekbe botlottam itt a Gyakorin, tudatosan figyelgettem a párokat az utcán, bevásárlóközpontban és egyéb helyeken, és én is láttam ilyeneket, amikor első gondolatom az volt, hogy "egy ilyen csaj egy ilyen csávóval?! Az igen!". Vagy épp fordítva, de az első eset gyakoribb volt.

A magyarázat egyértelműen az, hogy fel tudnak mutatni valami erősséget más téren, mint a külső.

Esetleg kérdező te is elmehetnél ebbe az irányba, ráerősíteni valamire, amiben jobb leszel, mint a többiek, mint az átlag. Köztudott, hogy manapság már nem igazán elég totál átlagosnak lenni, törekedni kell valami(k)ben arra, hogy jobb légy, mint az átlag. Amit tudok javasolni, hogy próbálj meg jó értelemben érdekes személyiség lenni.

2023. jan. 11. 00:19
 159/340 A kérdező kommentje:

#157 Én nem tagadom, hogy ilyenek léteznek, a nagy számok törvénye alapján biztos vannak olyanok, akiknek mondjuk rengeteg pénzzel sikerült kompenzálniuk az óriási hátrányt és nagy szerencsével kijutottak a szakadékból, de ez még mindig a ritka kivétel.

Persze elő lehet adni az anekdotákat a 200 kilós lúzerről, aki boldog házasságban él, vagy a 150 centis, erősen kopaszodó volt incelekről, akikre hirtelen elkezdtek tapadni a nők, de ezeket senki nem hiszi el, és senki nem is látja, ha körülnéz az utcán.

2023. jan. 11. 00:21
 160/340 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te nem látod. Én ismerek túlsúlyos férfit is boldog kapcsolatban, de gyakoribb az alacsony pasi a közelemben. Van, amelyik enyhe túlsúllyal, vagy épp anyuval együtt lakva talált párt. Van, amelyik amellett, hogy alacsony, objektíven jóképű, van aki még ezt se tudja "felmutatni".

Te nem látod, ezt el tudom fogadni. Én meg nem látok olyat, aki keres munkát, de nem talál. Ettől függetlenül el tudom hinni, hogy van olyan, akinek ez nem csak kifogás, csak nem abban a körben mozog, ahol én.

2023. jan. 11. 00:31
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!