Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 30 év feletti férfinak nincs barátnője, csak azért, mert a szüleivel él?
64: Nem nehéz belátni, hogy a lakáspiac nagyobb ütemben drágul, mint ahogyan a megtakarítások nőnek.
Én is voltam úgy, hogy "dejó, veszek majd 5 év múlva 4 millióért házat". Aztán mire eltelt 4 év, ugyanaz a ház már 15 millióba került :D
(azóta nagy mákkal lett saját házam, de tényleg szerencse kellett hozzá)
Bírom ezt a hozzáállást. :) Ez nem jó, az nem jó, semmi sem jó. Erre nem elég, arra nem elég. Én egy egyszerű dolgozó NŐ VAGYOK. (direkt hangsúlyoztam ki) A szüleim annyival tudnak segíteni, hogy itthon lakhatok. Persze, a saját kiadásaim magam finanszírozom. A fizetésem tök átlagos, nem keresek 400 felett, milliókat sem, mégis megvan mindenem, eljárok szórakozni is, és most kezdek bele az építkezésbe ilyen árak mellett! Mindezt hogy? Az elmúlt 9 évben (azóta dolgozom) nem elb@#ztam a pénzem, hanem normálisan befektettem, beosztottam. Ha nekem ez NŐKÉNT sikerül, akkor nehogy már egy férfinek ne, akinek a mai világban még mindig magasabb a fizetése ugyanazért a munkáért és még mindig több lehetősége van!
Szóval igen, az ilyen "férfi" szánalmas! És nem, nem azért mert otthon lakik spórolás miatt, hanem azért, hogy otthon lakik, 10 év alatt még csak egy önerőre sem tudott félreérteni és az ég világon semmit nem tud felmutatni! Hogy akar komoly kapcsolatot, családot? Hogy akar egyről a kettőre jutni, haladni az életben ha az elmúlt 10 évben sem sikerült? Ha az ilyennek lesz barátnője, szerinted az ilyen megfog változni? Elárulom: nem! Én pontosan ezért hagytam el a férjem, mert ő is csak egy nagyra nőtt gyerek!
Az ilyen férfiakat nagyívben el kell kerülni! És nem, még mindig nem azért, mert nincs saját kecó vagy mert rossz ember lenne, hanem ha 10 évig vakarta a heréjét, akkor ugyanezt fogja csinálni később és egy társtól várja a csodát! Nem ez a világ van már, hogy egymásra lehessen 100%-ban támaszkodni! Szóval k*rv@gyorsan szedjétek össze magatokat, mert 10 mínuszban vagytok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!