Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy 30 év feletti férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 30 év feletti férfinak nincs barátnője, csak azért, mert a szüleivel él?

Figyelt kérdés
2023. jan. 7. 11:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
75%
#60 ja abba meg máshogy kötnek bele.. pl kövér,alacsony,nemjó horoszkóp, csóró, pszicho, lelkisérült stb stb
2023. febr. 16. 22:26
 62/72 anonim ***** válasza:
67%
A legtöbb nőnek tényleg nem pozitívum, hogy a pali a szülőkkel él. De azért fel lehet hozni az anyagiakat is. Azért egy saját házat fenntartani nem éppen olcsó. És persze, van az albérlet, de az sem olcsó. Ha nincsenek milliók a saját házra, illetve esetleg a szülőt nem akarja magára hagyni valaki, azzal nincs probléma. Ahogy írták, egy kis lakásban bajos lehet, de ahol van hely, ott működhet.
2023. febr. 17. 13:59
 63/72 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Érdekes válaszok vannak itt pro és kontra! Az én kérdéseim viszont azok lennének. És mi van az olyan nővel, vagy pasival, aki mondjuk szakított, vagy elvált, emellett gyermektelen továbbá hosszabb ideje egyedülálló és inkább hazaköltözött az anyjához? Mivel egyedül lehet magányosnak érzi magát, esetleg anyagi okok miatt költözött haza, de van melóhelye és dolgozik. Tehát mondjuk nem keres túl jól a munkahelyén, vagy esetleg másik esetben segíti a szülőket pénzügyileg. Az is elítélendő? Csak azért kérdezem ezt, mert én nőben és pasiban is ismerek olyat, ráadásul 30 felettiek, de becsületesen dolgoznak. Vagy egy másik kérdés. Mi van az olyan emberrel, aki nyitott kapcsolatban él? 1-2 napot együtt van a "párjával" majd 1-2 napot külön vannak és mégis jól megvannak? Ilyen is létezik. Mellesleg nem mindenkinek célja az, hogy gyereke legyen és házasságban éljen. Megjegyzem, nem is mindenkinek való az! Sokan egyből a komoly kapcsolatból indulnak ki, miközben rengeteg sz_r kapcsolat van manapság. Ezt sajnos már a baráti körömben is látom. Egyébként vannak olyan kultúrák, pl spanyoloknál, meg olaszoknál ahol generációk élnek együtt. Én szememben inkább az a mamahoteles ciki ember, aki nem tanul, esetleg nem is dolgozik, semmit nem csinál és csak úgy el van, tehát szülei tartják el.
2023. márc. 1. 00:54
 64/72 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Mit csináltál az elmúlt 10-12 évben a pénzeddel?
2023. márc. 16. 21:14
 65/72 anonim ***** válasza:
100%

64: Nem nehéz belátni, hogy a lakáspiac nagyobb ütemben drágul, mint ahogyan a megtakarítások nőnek.

Én is voltam úgy, hogy "dejó, veszek majd 5 év múlva 4 millióért házat". Aztán mire eltelt 4 év, ugyanaz a ház már 15 millióba került :D

(azóta nagy mákkal lett saját házam, de tényleg szerencse kellett hozzá)

2023. márc. 16. 21:24
 66/72 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel is tisztában vagyok, de attól még önerő lehetne belőle, főleg, hogy szülőknél lakva a pénz jó részét megtudta volna spórolni.
2023. márc. 16. 22:14
 67/72 anonim ***** válasza:
48%
#66 miért gondol mindenki arra ,hogy ha valaki a szülőkkel él az élősködik és tuti van pénze?? Én minden szàmlàt felezek, kajàmat is én intézem stb stb.. tényleg annyi csak hogy egy légtérben lakunk akkor miről van szó? Jó igen bérleti dìjat nem kérnek annyival beljebb vagyok. Aki ezt meg fikàzza annak savanyú a szőlő..kb mindenki tàmogatnà ennyivel a gyerekét szerintem
2023. márc. 17. 06:58
 68/72 anonim ***** válasza:
72%
De gondolom nem az egész fizetésed megy el a számla és a kaja felére. A többi hol van?
2023. márc. 17. 07:38
 69/72 anonim ***** válasza:
48%
A többi megtakarításban de az kb lófszra sem elég..
2023. márc. 17. 08:13
 70/72 anonim ***** válasza:
72%

Bírom ezt a hozzáállást. :) Ez nem jó, az nem jó, semmi sem jó. Erre nem elég, arra nem elég. Én egy egyszerű dolgozó NŐ VAGYOK. (direkt hangsúlyoztam ki) A szüleim annyival tudnak segíteni, hogy itthon lakhatok. Persze, a saját kiadásaim magam finanszírozom. A fizetésem tök átlagos, nem keresek 400 felett, milliókat sem, mégis megvan mindenem, eljárok szórakozni is, és most kezdek bele az építkezésbe ilyen árak mellett! Mindezt hogy? Az elmúlt 9 évben (azóta dolgozom) nem elb@#ztam a pénzem, hanem normálisan befektettem, beosztottam. Ha nekem ez NŐKÉNT sikerül, akkor nehogy már egy férfinek ne, akinek a mai világban még mindig magasabb a fizetése ugyanazért a munkáért és még mindig több lehetősége van!

Szóval igen, az ilyen "férfi" szánalmas! És nem, nem azért mert otthon lakik spórolás miatt, hanem azért, hogy otthon lakik, 10 év alatt még csak egy önerőre sem tudott félreérteni és az ég világon semmit nem tud felmutatni! Hogy akar komoly kapcsolatot, családot? Hogy akar egyről a kettőre jutni, haladni az életben ha az elmúlt 10 évben sem sikerült? Ha az ilyennek lesz barátnője, szerinted az ilyen megfog változni? Elárulom: nem! Én pontosan ezért hagytam el a férjem, mert ő is csak egy nagyra nőtt gyerek!

Az ilyen férfiakat nagyívben el kell kerülni! És nem, még mindig nem azért, mert nincs saját kecó vagy mert rossz ember lenne, hanem ha 10 évig vakarta a heréjét, akkor ugyanezt fogja csinálni később és egy társtól várja a csodát! Nem ez a világ van már, hogy egymásra lehessen 100%-ban támaszkodni! Szóval k*rv@gyorsan szedjétek össze magatokat, mert 10 mínuszban vagytok. :)

2023. márc. 17. 09:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!