Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy 30 év feletti férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 30 év feletti férfinak nincs barátnője, csak azért, mert a szüleivel él?

Figyelt kérdés
2023. jan. 7. 11:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
80%
40 Egyetértek.. Mindenben csak a rosszat látjuk,és a pozitivat csak nehezen vesszük észre a másikban.. Amugy meg ha a lány szereti a pasit akkor elfogadja a helyzetet ,h még a szüleivel él.. Azt megértem ha azért teszi lapátra mert nem akar elköltözni.. az azért jogos
2023. jan. 7. 15:20
 42/72 anonim ***** válasza:
23%

"Amugy meg ha a lány szereti a pasit akkor elfogadja a helyzetet"

Hogyne, mert ilyesmi csak úgy történik. Számtalanszor le lett már írva, hogy csajhoz lakás kell.

2023. jan. 7. 15:25
 43/72 anonim ***** válasza:
81%
Akkor szerinted párok sokasága hogyhogy albérletben lakik? :DD Na vajon...
2023. jan. 7. 15:28
 44/72 anonim ***** válasza:
10%
43: Úgy, hogy a pasi gondolom megkeresi az albérletre valót. Vagy a családja adja.
2023. jan. 7. 15:31
 45/72 anonim ***** válasza:
84%
Gondoltam, hogy találsz valami logikai bukfencet. :D Ostoba...
2023. jan. 7. 15:42
 46/72 BohócKolbász ***** válasza:
72%
Ezer más oka lehet annak ha valaki a szüleivel él. Idáig csak olyan helyzetet vettetek figyelembe amikor valaki csak úgy ott van. Ez önmagában még nem kéne hogy probléma legyen. Mert aki törekszik rá hogy legyen később saját lakása (spórol, több helyen melózik, netán van neki csak felújításra szorul) az szerintem egy értékelendő dolog. Aztán vannak akik nem tudnak olyan munkát találni ami a megfizethető albérletet lehetővé tenné. (önmagában egy látott alláshirdetés még nem jelent kész lehetőséget) De van olyan is hogy szimplán akkora házban élnek amiben elég hely van akár privát lakrész kialakításához is. Így a fölösleges hely kihasználttá válik. Ilyen személyt is ismerek. Sokan egészségügyi okokból élnek otthon, mert bármikor rájuk jöhet egy roham, sokk, vagy eszméletvesztés. Ugyanez a szülőkre is igaz, főleg ha csak az egyikük él már. Vannak akiknek nagyobb figyelem kell, több törődés. Sok idős elmagányosodik mire elérik az öregkort. Nem is beszélve a bűncselekményekről. Manapság senki sincs biztonságban. Abba érdekes módon senki sem gondolt bele még itt hogy bármikor kerülhetnek ebbe a helyzetbe ha egy nap szülők lesznek. Szóval én azt gondolom hogy nagyon szűklátókörűen gondolkodnak sokan amikor ilyen emberrel ismerkednek. Mert ha van benne törekvés az önálló életre, akkor nem baj ha szingliként azért él úgy ahogy mert van kihez szólnia.
2023. jan. 7. 16:53
 47/72 anonim ***** válasza:
37%
#46 Igazat szólt és le is pontoztàtok egyből.. Szégyeljétek magatokat
2023. jan. 7. 17:32
 48/72 anonim ***** válasza:
92%

39

Pontosan! Egyértek vele! Ha nincs kocsid lakásod: kuka! (Forditva is.jogosnak tartom, de te azt irtad, ha egy nő az tmondja, hogy "fuggetlen, van lakása" az tutira nem igaz...

2023. jan. 7. 18:11
 49/72 anonim ***** válasza:
17%

" Jaa ha egy pasi dob egy nőt emiatt az már gond?"

Nem hiszem, hogy lenne olyan pasi, aki azért dobna egy nőt, mert nincs lakása vagy kocsija...:D

2023. jan. 7. 19:53
 50/72 anonim ***** válasza:
20%

@49

Nekem tök oké. Megértem ezt egy férfi reszéről....én sem értem el sokat, nem olyan jó a fizetésem (500 körül keresem)! Vettem sajat lakást, van autóm is most már, viszonylag jó helyeb dolgozom. De amelyik férfi, még ennyit sem képes letenni az asztalra, azzal mégis mit kezdjek?

2023. jan. 7. 20:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!