Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 30 év feletti férfinak nincs barátnője, csak azért, mert a szüleivel él?
Figyelt kérdés
2023. jan. 7. 11:19
22/72 anonim válasza:
Gondolom, azt sem tudja kifizetni. Mi másért?
23/72 anonim válasza:
Egyébként ha már ennyire nyomatod a témát, egy igazi hús-vér nőt nem akarsz erről megkérdezni?
24/72 A kérdező kommentje:
Itt majdnem minden hús-vér nő azt írja, hogy esélytelenek az ilyen férfiak. A való életben se lehet ez másképp.
2023. jan. 7. 11:56
25/72 anonim válasza:
24: ok, akkor probléma megoldva.
26/72 anonim válasza:
24. Tudom a megoldást: Kegyetlenül gyűlöld egész életedben a nőket. Áh, véletlenül se a helyzeteden próbálj változtatni.
27/72 anonim válasza:
#24 ne ebből az oldalból indulj ki.
28/72 anonim válasza:
27: ő írta, hogy itt hús-vér nők vannak. Ha ő ezt elhiszi, akkor az szíve joga, nem érdemes vele vitatkozni.
29/72 anonim válasza:
Okés biztosìtom a lakást hölgyek.. Van keresetem. Főzés ,mosàs,bevàsàrlàs takarìtàs , nokedli szaggatàs megy? Na làtjàtok ,mint független pasinka nekem is hadd legyenek elvàràsok! Sràcok ha otthon éltek esetleg ne vegyétek magatokra sok nőnek azért lett ez elvàrás mert a kész picsa melegbe akar beülni ,és egy papucsot keresnek aki mindent megcsinál helyettük vagy legalábbis könnyìti az életét.. Vàrat épìteni a 0-ról kezdve közösen màr senki nem akar!! Képmutató àlszentek vagytok mind!
30/72 anonim válasza:
29
Nekem van saját váram, szivesen épitek egy közös varat is valakivel. Ha nem vetted volna észre, a legtöbb nő itt ugyanígy gondolja!
Csak az a baj, hogy a pasik igen nagy %-a, (a kérdezővel együtt) húzza a száját, meg goldiggerezi a nőket, amiert nem hajlandóak leállni olyannal, akinek nemhogy saját vára nincs, de meg várra félretett kövei sem!
És mi ez a nokedliszaggatasmánia??? ki a f*szom.nem tud nokedlit szaggatni???????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!