Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy 30 év feletti férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 30 év feletti férfinak nincs barátnője, csak azért, mert a szüleivel él?

Figyelt kérdés
2023. jan. 7. 11:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 A kérdező kommentje:

,,ne ebből az oldalból indulj ki."

Pedig 100%osan reprezentálja a valóságot.

2023. jan. 7. 21:49
 52/72 anonim ***** válasza:
91%
Saját példámból kiindulva: nem. Bőven 30 felett is még szüleimmel éltem amikor párkapcsolatban voltam (ami azóta is tart, bár már elköltöztem)
2023. jan. 7. 22:09
 53/72 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy hány éve történt ez, de manapság már képtelenség. A hajléktalanokkal vannak egy szinten az ilyen férfiak.
2023. jan. 7. 22:15
 54/72 anonim ***** válasza:
39%
Akkor nem lesz kapcsolatom addig ennyi 🤷 Szépen felépìtem az életemet(értem ez alatt sajàt lakàs) és amelyik nőnek csak ez szàmìt azt majd jól kihasznàlom, szépen megdugom és viszlàt.
2023. jan. 8. 05:17
 55/72 anonim ***** válasza:
67%

54 mi az, hogy csak ez számít, te meg durciból majd jól kihasználod?

Nekem a pofám leégne felnőtt férfiként, nemhogy még hisztizzek, mert egy felnőtt nő elvárja tőled, hogy önállóan élj.

Nemcsak ez számít, ez csak a beugró.

Hogy akarsz családot vagy egy felnőtt életet, ha nem tudod megteremteni a feltételeit?

Kissé fordítva ülsz a lovon..

2023. jan. 8. 09:43
 56/72 anonim ***** válasza:
72%
Szerencse, hogy a te anyád viszont egy igazán finom embert nevelt belőled. XD :D
2023. jan. 8. 11:31
 57/72 anonim ***** válasza:
89%

Hagyjad..agyhalott. Hiába magyarázod.

Téveszmés level 999

2023. jan. 8. 11:35
 58/72 anonim ***** válasza:
0%
61 Az téveszmés ha azt adom vissza a "nem téveszméseknek" ami jàr nekik?
2023. jan. 8. 11:37
 59/72 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést ajánlom neked olvasásra kérdező. Ebben többen is írtak ellenpéldákat is, hogy úgy is lett barátnőjük, hogy a szüleikkel éltek. Többek között nekem is, igaz még csak 29 vagyok, de korábban is voltak hosszabb kapcsolataim, szóval kivételek mindig vannak. Enyém a 35-ös válasz.

Szerintem akkor kevésbé bajos a szülőkkel élés, hogyha nagy a ház, de ettől függetlenül törekedni kell a külön élésre! Ez is fontos, hogy ezt lássa a nő. Mi amúgy júniusban fogunk összeköltözni, mindketten a szüleinktől albérletbe (29F és 25N).

Szóval ne keseredj el, viszont még egyszer mondom, azért törekedj rá, hogy kialakítsd idővel a saját életed! Az albi nekem is csak az első lépés, eszembe se jutna itt megállapodni hosszabb távon.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2023. jan. 24. 01:43
 60/72 anonim ***** válasza:
100%
Annak sincs aki egyedul el..
2023. febr. 16. 20:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!