Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 30 év feletti férfinak nincs barátnője, csak azért, mert a szüleivel él?
,,ne ebből az oldalból indulj ki."
Pedig 100%osan reprezentálja a valóságot.
54 mi az, hogy csak ez számít, te meg durciból majd jól kihasználod?
Nekem a pofám leégne felnőtt férfiként, nemhogy még hisztizzek, mert egy felnőtt nő elvárja tőled, hogy önállóan élj.
Nemcsak ez számít, ez csak a beugró.
Hogy akarsz családot vagy egy felnőtt életet, ha nem tudod megteremteni a feltételeit?
Kissé fordítva ülsz a lovon..
Hagyjad..agyhalott. Hiába magyarázod.
Téveszmés level 999
Ezt a kérdést ajánlom neked olvasásra kérdező. Ebben többen is írtak ellenpéldákat is, hogy úgy is lett barátnőjük, hogy a szüleikkel éltek. Többek között nekem is, igaz még csak 29 vagyok, de korábban is voltak hosszabb kapcsolataim, szóval kivételek mindig vannak. Enyém a 35-ös válasz.
Szerintem akkor kevésbé bajos a szülőkkel élés, hogyha nagy a ház, de ettől függetlenül törekedni kell a külön élésre! Ez is fontos, hogy ezt lássa a nő. Mi amúgy júniusban fogunk összeköltözni, mindketten a szüleinktől albérletbe (29F és 25N).
Szóval ne keseredj el, viszont még egyszer mondom, azért törekedj rá, hogy kialakítsd idővel a saját életed! Az albi nekem is csak az első lépés, eszembe se jutna itt megállapodni hosszabb távon.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!