Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 30 év feletti férfinak nincs barátnője, csak azért, mert a szüleivel él?
Figyelt kérdés
2023. jan. 7. 11:19
31/72 anonim válasza:
Viszont ennyi jó dolog van az egészben, hogy ha az embernek nincs senkije és kérdezik, akkor nyugodtan mondhatja azt, hogy azért nincs, mert nincs lakása.
32/72 anonim válasza:
Én közös kertes házat szeretnék idővel, és most is van lakásom. De ha nekem van, neki is legyen, vagy legyen annyi pénze, mert én hozzám biztos nem költözik be még egy mocskos ingyenèlő, nincstelen here..
33/72 anonim válasza:
#30 de de érdekes mindegyik nő ezt mondja hogy jajj de független van mindene aztàn kiderül hogy a fele nem igaz de màr màsnap beköltözne és fészket rakna :D És igen a fszba sokaknak a nokedli szaggatàs megy de nagyon független :D Az a gond hogy a vàrra félretett kövek sem elegek.. inkàbb a kész vàrat választjátok és lenézitek azt akki nem tart ott ..vagy akkor a miért nem bérelsz vàrat téma jön..csak jah a kettőt nem lehet kivitelezni..vagy sajatra gyűjtesz vagy bérelsz..Hitelt nem szeretnék.. Hàny nő dobott emiatt édes istenem.. Most hogy van ìgy visszaadom a sok szemétszséget amit kaptam.. Most fordult a kocka
34/72 anonim válasza:
Jól van, fortyogjál csak a saját f@szságodban 33.
Senki nem mondta egyiket sem, amit leírtál.
Valszeg gáz vagy, azért lettèl kidobva.
35/72 anonim válasza:
Én lettem kidobva? Francokat! Aki nem tetszik azt én hajítom ki mint macskát arra a bizonyos helyre :D
36/72 anonim válasza:
De igen tuti velem van a gond. Mindenki más normális. Csakis ez lehet, kétségtelen
37/72 anonim válasza:
Gondolom, biztos azért árasztasz ilyen “harmóniát”, mert te raktad ki őket…minden erre utal. Ja nem.
38/72 anonim válasza:
33
Tehát, ha jól értem, az a nő, akinek nincs lakása, kuka, (ami erthető, nálam is kuka az ilyen pasi) ha viszont van, azért kuka a csaj, mert nem igaz, és egyetlen nőnek sincs lakasa.
😅👏👏👏
39/72 anonim válasza:
38, miért amelyik pasinak nincs lakása az nem kuka? Dehogynem.. Jaa ha egy pasi dob egy nőt emiatt az már gond? Oops
40/72 anonim válasza:
39
Mindenki azért dobja a másikat, amiért csak akarja. Üdv a valóságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!