Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok olyan nőt aki se nem dagadt se nem anyagias?
Akkor így jártál, nem segítek! :D Biztos nem fogok küldeni magamról képet és nem azért mert csúnya lennék, hanem pont ellenkezőleg. Még a képküldés miatt többet gondolnál bele... Facebook-on képem sincs kint, pont azért, hogy ne találjon be mindenféle kangép. Ennek ellenére így is rámírnak akik látnak előben és kiderítik a nevem.
Volt olyan esetem is, hogy valaki nagyon ismerkedni akart velem, de megszólítani nem mert a nevem pedig nem tudta. Kifigyelte a munkahelyen melyik autóba ülök be és felírta a rendszámom. Egy ismerősével, akinek valami rendszerhez volt hozzáférése, az alapján tudta meg a nevem majd rámírt facebookon kép nélkül. Ez mennyire beteg dolog már?
Szóval nem, nem megyek bele ilyenekbe. Így is van elég bajom a külsőm miatt. Egy nyamvadt Margit-szigetre nem tudok egyedül elmenni anélkül, hogy valaki ne szólítana le.
Igen, valóban nem én írtam azt a kommentet. 22, 27 vagyok
Annyira nevetséges, hogy valakiről az itteni élettelen emberek nem hiszik el, hogy jól nézhet ki, mert magukból indulnak ki. Hülye lennék egy idegennek képet küldeni vagy itt közszemlére tenni.. miért? Hogy utána visszaéljenek vele? Ki tudja, hol látnám viszont vagy milyen fake profilt, akármit hoznának vele létre… velem egyszer az volt, hogy küldtem linket a képemről (én naiv) amit csak webböngészőben lehet megnyitni, nem az eredeti oldalon és a kis stalkerje valami hack trükkel kiderítette a link alapján a Facebook profilomat és ott zaklatott, amikor meg nem akartam tőle semmit, még ő hordott el mindennek, neki állt feljebb és le kellett tiltanom… egyesek kicsit túllépik a határt.
Persze kérdező, igazad van. Nyilván ezek csak kirívó esetek és nem csak ebből all az élet. Meg nem jó az a tendencia, amikor már az van, hogy a férfi rá mer nezni a nőre és ezért a nő feljelenti.. ez a ló másik oldala. Szóval ne menjen el a kedved a keresgéléstől vagy ismerkedestol emiatt..
(#34.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!