Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok olyan nőt aki se nem dagadt se nem anyagias?
Figyelt kérdés
Valami mindig jelen van. Van hogy kedves a nő de mellé dagadt. Van hogy vonzó a nő de mellé milliós fizetéshez köti az ismerkedést. A legrosszabb típus az amelyik ronda kövér. De mellé a 4-500 ezer nettót is kevésnek (átlag alattinak) tartja. Felszínes és goldigger is egyben!2022. dec. 30. 16:18
1/37 anonim válasza:
Én még csak egy olyan nővel találkoztam, aki anyagi háttérhez akarta kötni az ismerkedést. Pechére nekem megvolt az, ami neki elvárás, csak így meg már nem érdekelt a dolog.
2/37 anonim válasza:
Azért mert csúnya vagy. Amúgy tapadnának rád a nők🤷
3/37 anonim válasza:
Ha anyagiasság, hogy hozzám hasonló anyagi helyzetben levő férfit keresek, akkor felszínesség, hogy neked nem kellenek a kövérek. Simple.
4/37 anonim válasza:
Azért, mert egy bunkó féreg vagy. 🤷🏻♀️
A leírásodból egyértelmű. Maradék vagy, olyan, aki senkinek nem kellett és próbálnak valami vonzót találni benned, de nincs, ezért kell a pénz, hogy megérje téged elviselni.
5/37 anonim válasza:
Aki férfiként dagadtozza az ártatlan nőtársait az egy olyan féreg akitől meneküljön mindenk nő legyen bármilyen alkatú!
6/37 A kérdező kommentje:
Ne személyeskedjetek. Nem vagyok bunkó egy cseppet sem.
2022. dec. 30. 16:42
7/37 anonim válasza:
5-ös, nőket is hallani elég bicskanyitogató stílusban beszélni férfiakról. Ismerek is konkrétan ilyeneket, nem is egyet.
Egyébként meg a nők egymást tudják a legjobban marni, de ezt nyilván tudod.
8/37 anonim válasza:
Anonim oldalon dagattozott! Itt nem kell finomkodni, de besértődni sem!
9/37 anonim válasza:
Pontosan ez a lényeg, hogy anonim oldal, tehát nem àll érdekében udvariasnak lenni, csak magát adja. Ekkor derül ki, hogy egy tahó.
Hogyha nem fűződik valamihez érdeked, akkor hogyan viselkedsz.
10/37 anonim válasza:
Hogyha igazából intelligens lennél és szorult volna beléd tisztelet, akkor az belülről jönne, nem a közegtől függne. De ugye nem vagy, mert gondolod, hogy úgysem derül ki, hogy ki vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!