Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A dagadt férfiaknak örök magány lesz a sorsuk?
Nem azzal van a baj, hogy dagadt. Megannyi dagadt ismerősömnek van párja, házastársa!
Tény, hogy a nőknek nem annyira fontos a külső, mint a férfiaknak, de ez nem jelenti azt, hogy nem számítana... igenis, a legtöbb nőnél kizáró ok, ha a párja túlsúlyos. De vannak olyanok, akiknél nem ez lesz a mérvadó. Amíg viszont egy görcsös depihalmaz vagy, önbizalom nélkül, addig sem a külsőddel, sem a belsőddel nem fogod tudni levenni a nőt a lábáról.
Legalább az egyikre szükség lenne. Mert sok dagi srác pont az életvidámságával, határozottságával tud népszerű lenni.
Jó hír amúgy, hogy van egy tuti megoldás, ami a testet és a lelket is gyógyítja, egészséget és önbizalmat ad:
Edzés + helyes étrend. A sport minden téren megerősít.
Hát, az én párom kövér, pedig sosem ez volt a zsánerem, kifejezetten a sportosak tetszettek mert én is az vagyok, de egyszerűen elvarázsolt a személyiségével,a kisugárzásával, hogy törődő, gondoskodó és önzetlen. Vannak problémáink, de soha el nem hagynám egy sportos "szépfiúért".. Ja és nincs pénze.. Munkanélküli volt mikor egymásra találtunk
Ne temetkezz az önsajnálatba mert az senkinek se vonzó.. Amíg magadat nem szereted, mástól se várd el.. Először legyél boldog egyedül, saját magaddal legyél elégedett. Annyi segítség van már mindenhol, hogy "gyerekjáték" életmódot változtatni.. Ez tényleg csak hozzáállás kérdése,ha ennyire zavar a tested.
Változtass, mert a nők megérzik hogy nem vagy rendben magaddal, és hiába tetszenél bárkinek ha ilyen anyagyilkos kisugárzásod van. Sok sikert, remélem valaki "seggberúg" és támogat majd ezen az úton!
Nem. Szoktam látni dagadt férfiakat csinos nővel az oldalukon. Csak annyi, hogy valami mást kell virítani. Lehetsz dagadt, de attól még mellette lehetsz erős is, jóképűbb, magas, lehet jó kocsid, egzisztenciád, jó dumád, magabiztosságod.
Persze igen, ha dagadt vagy, meg még csúnya is, meg még pénzed sincs, meg még a személyiséged se vonzó a nőknek az baj, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!