Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehetne valahogy megakadályozni, hogy a legjóképűbb 10%-a a férfiaknak lefoglalja a nők 90%-át szeretőként és halmozzák az élvezetet?
Már megint megy az agymenés
A francnak nem lehet már értelmes ötleteket megfogalmazni ha ennyire ráérsz?
Az nem zavar, hogy annak a férfinak már van felesége meg két másik szeretője melletted?
Megnyugtatlak a barátomnak csak én vagyok. Ne abból indulj ki, hogy te mit tennél, ha kellenél a nőknek, mert a férfiak jelentős részének van gerince. ;)
Másrészt ha így is lenne, akkor is az én döntésem lenne, neked semmi jogod nem lenne beleszólni.
Utópisztikus marhaság 😄
Azért mert jó pasi a szomszédod akinek van 5 csaja, még nem biztos hogy ha mind az 5 szabad lenne akkor inkább hozzád kopogtatna a be valamelyik.
Ez olyan mint a gazdagság, a pénz. Van bőven, aki ért hozzá annak sok van, aki szegény gondolkodású, az szűkölködik. Jutna a szegénynek is, de nem érti mit csinál másképp, így neki csak az marad, hogy a gazsagokat fikázza. Nyilván sarkított példa.
Ahelyett, hogy másokat hibáztatsz, hogy nincs nőd, inkább szerezz egyet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!