Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem lehetne valahogy megakadál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lehetne valahogy megakadályozni, hogy a legjóképűbb 10%-a a férfiaknak lefoglalja a nők 90%-át szeretőként és halmozzák az élvezetet?

Figyelt kérdés
Lehetne egy erkölcsrendészeti szerv akik közbelépnének, ha valaki már több mint 1 emberrel kavar és megbírságolnák. Így egy idő után mindenkinek jutna pár, mert a nemek közti arányok közel 1:1-hez. Mégis rengeteg a magányos férfi az országban.

2021. szept. 19. 10:51
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
98%

#12 nem érted. Meg mindenki más se.

Nő = 16-22 év közötti, maximum 50 kg, dinnyényi mellek, babaarc, babapunci, dús haj, hibátlan bőr, hosszú lábak, stb. Természetesen smink nélkül, farmerban és pólóban, mert az egyszerű szomszéd lány típus a gyengéjük.

Vagyis úgy nagyjából a 3,5 milliárd nőneműből úgy bő 3,5 millió, aránytalanul elszórva. Pedig abból a 3,5 millióból jutna nekik is, ha mind magyar lenne.

Mit nem értetek?

2021. szept. 19. 11:42
 22/55 anonim ***** válasza:
94%

Unalmas már a szürreális baromságok állandó idefrocsogése.

Nincs jobb dolgod?

2021. szept. 19. 11:45
 23/55 anonim ***** válasza:
1%

21# remekül megfogalmazta hogy kell kinéznie egy nőnek

Talált süllyedt, ilyen a "nő" akire vágyik az ember

Ezzel szemben a férfi:

180cm feletti legalább 90 kg valamennyire kigyúrt, lapátállú dús hajú macsó, akinek minimum egy 100 millás háza van és valami jó kocsija, amivel majd furikázzák a kis seggeteket

Eltaláltam?

2021. szept. 19. 12:04
 24/55 anonim ***** válasza:
97%

#21 jaja! De csak az incelek! Nekik van ilyen kényes ízlésük, a top férfiak viszont az incelek szerint bárkit bárhol, a nők 90%-át kezelgetik 🤣

Egyszóval igénytelenek, míg az incelek igényesek, ezért nincs nőjük. Mintha ők döntenének. Pedig nem. A nők döntenek. Nekik nem kellenek ezek a nyomik. Még az általuk lenézett átlagos vagy csúnyább csajoknak se kellenének ezek az elmebeteg szörnyszülöttek. És komolyan azt hiszik hogy az általad leírt csajok járnának nekik, akik minden szempontból a legalja szintet képviselik. De honnan ez a nagy arcuk?? Ezen vagyok elképedve.

2021. szept. 19. 12:10
 25/55 anonim ***** válasza:
97%
Nem, nekem megfelelne egy 170 magas intelligens férfi is. Szakállal a kis áll eltüntethető. Egyetlen fontos elvárás az EQ és IQ szint magassága. Na, ezen ki is hullott a többség, ha nem vagy felszínes, akkor is.
2021. szept. 19. 12:11
 26/55 anonim ***** válasza:
1%

"De honnan ez a nagy arcuk??"

Vajon a sok beképzelt csajnak honnan a nagy arca?

Érdekes kérdések ezek

Mert azt képzeled hogy az inceleknek be kéne érnie 120 kg-os beképzelt pitsákkal

Sokkal inkább álmodozunk az elérhetetlen kategóriáról életünk végéig, akárcsak ti szingli nők teszitek

És mindenki elvan magának, teljesen rendben van ez így

2021. szept. 19. 12:15
 27/55 anonim ***** válasza:
20%

"Nekik van ilyen kényes ízlésük, a top férfiak viszont az incelek szerint bárkit bárhol, a nők 90%-át kezelgetik 🤣"

Incelként gyorsan szeretnék elhatarolódni a kérdező agymenésétől, mert ez így persze vállalhatatlan

Tehát amit ő állít azt ne kezeld az én véleményemként ha lehet

26# voltam

2021. szept. 19. 12:18
 28/55 anonim ***** válasza:
97%
Megakadályoztam ezt a hatalmas problémát azzal, hogy a férfiak legjóképűbb 10%-ához tartozó barátomat egyedül foglalom le.
2021. szept. 19. 12:23
 29/55 anonim ***** válasza:
94%
A szeretőm jóképű,de voltam már csúnya pasival is,átlagossal is.Nagyon sok ismerősömnek van nője,pedig nem tartoznak 10%-ba,sőt.De jöhet az erkölcsrendészet,úgyis megtalálom a módját,hogy azzal feküdjek le,akivel akarok.
2021. szept. 19. 12:25
 30/55 anonim ***** válasza:
21%

#26 nem vagyok szingli, ezt benézted. Fiatalabb párom és gyerekem van.

Sose kellett ábrándoznom (a sztárokon kívül) senki után. Jó a genetikám de emellett mindig mindent megtettem hogy a legtöbbet kihozzam magamból. Ez sok pénz és idő. Ezt nem a csúf lúzerekre fektettem be, bocs. Nem állnék le soha a fajtáddal. Ha holnap Whoopi Goldbergként ébrednék akkor meg egyedül lennék onnantól, mintsem egy elmebeteg, hímsoviniszta incellel aki senki másnak se kell.

2021. szept. 19. 12:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!