Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehetne valahogy megakadályozni, hogy a legjóképűbb 10%-a a férfiaknak lefoglalja a nők 90%-át szeretőként és halmozzák az élvezetet?
#12 nem érted. Meg mindenki más se.
Nő = 16-22 év közötti, maximum 50 kg, dinnyényi mellek, babaarc, babapunci, dús haj, hibátlan bőr, hosszú lábak, stb. Természetesen smink nélkül, farmerban és pólóban, mert az egyszerű szomszéd lány típus a gyengéjük.
Vagyis úgy nagyjából a 3,5 milliárd nőneműből úgy bő 3,5 millió, aránytalanul elszórva. Pedig abból a 3,5 millióból jutna nekik is, ha mind magyar lenne.
Mit nem értetek?
Unalmas már a szürreális baromságok állandó idefrocsogése.
Nincs jobb dolgod?
21# remekül megfogalmazta hogy kell kinéznie egy nőnek
Talált süllyedt, ilyen a "nő" akire vágyik az ember
Ezzel szemben a férfi:
180cm feletti legalább 90 kg valamennyire kigyúrt, lapátállú dús hajú macsó, akinek minimum egy 100 millás háza van és valami jó kocsija, amivel majd furikázzák a kis seggeteket
Eltaláltam?
#21 jaja! De csak az incelek! Nekik van ilyen kényes ízlésük, a top férfiak viszont az incelek szerint bárkit bárhol, a nők 90%-át kezelgetik 🤣
Egyszóval igénytelenek, míg az incelek igényesek, ezért nincs nőjük. Mintha ők döntenének. Pedig nem. A nők döntenek. Nekik nem kellenek ezek a nyomik. Még az általuk lenézett átlagos vagy csúnyább csajoknak se kellenének ezek az elmebeteg szörnyszülöttek. És komolyan azt hiszik hogy az általad leírt csajok járnának nekik, akik minden szempontból a legalja szintet képviselik. De honnan ez a nagy arcuk?? Ezen vagyok elképedve.
"De honnan ez a nagy arcuk??"
Vajon a sok beképzelt csajnak honnan a nagy arca?
Érdekes kérdések ezek
Mert azt képzeled hogy az inceleknek be kéne érnie 120 kg-os beképzelt pitsákkal
Sokkal inkább álmodozunk az elérhetetlen kategóriáról életünk végéig, akárcsak ti szingli nők teszitek
És mindenki elvan magának, teljesen rendben van ez így
"Nekik van ilyen kényes ízlésük, a top férfiak viszont az incelek szerint bárkit bárhol, a nők 90%-át kezelgetik 🤣"
Incelként gyorsan szeretnék elhatarolódni a kérdező agymenésétől, mert ez így persze vállalhatatlan
Tehát amit ő állít azt ne kezeld az én véleményemként ha lehet
26# voltam
#26 nem vagyok szingli, ezt benézted. Fiatalabb párom és gyerekem van.
Sose kellett ábrándoznom (a sztárokon kívül) senki után. Jó a genetikám de emellett mindig mindent megtettem hogy a legtöbbet kihozzam magamból. Ez sok pénz és idő. Ezt nem a csúf lúzerekre fektettem be, bocs. Nem állnék le soha a fajtáddal. Ha holnap Whoopi Goldbergként ébrednék akkor meg egyedül lennék onnantól, mintsem egy elmebeteg, hímsoviniszta incellel aki senki másnak se kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!