Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenthet-e egy komoly kapcsolatot megakadályozó problémának, ha a férfinak izzadós a tenyere?
Figyelt kérdés
Minden szerelmespár kézenfogva szokott sétálni, így kíváncsi vagyok, hogy a nők hogyan látják ezt az igen csak kellemetlen problémát.
Esetleg tud valaki megoldást rá?
2020. jún. 1. 19:11
1/7 anonim válasza:
Ha az ismeretség egy 30+m mély függeszkedéssel kezdődik női oldalról, akkor ez bizony nagyon komoly hátrány lehet. 😃
2/7 anonim válasza:
Egyrészt nem kötelező állandóan fogni egymás kezét, nem is lenne praktikus.
Másrészt engem (nőként) speciel nőn még nem zavart az izzadós tenyér, valószínűleg férfin sem érdekelne különösebben.
3/7 anonim válasza:
Tenyér izzadasa az egyébként egészségügyi gond miatt szokott előfordulni, szóval ez a probléma orvosolható. De nem okozna gondot es kizaro oknak sem mondanam.
4/7 anonim válasza:
Nem hinném, hogy különösebb gondot okozna. Egyébként is, nem minden pár sétál kézenfogva.
5/7 anonim válasza:
Nekem izzad a tenyerem es a talpam is, megis volt eddig 6 baratnom. Neha elengedtuk egymas kezet es hamar megszaradt a napon. Soha egy nő sem hozta fel nekem
6/7 anonim válasza:
Amugy a szimpatikus idegrendszer zavar, lehet orvosolni mutettel. De utana kiujul mas helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!