Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehetne valahogy megakadályozni, hogy a legjóképűbb 10%-a a férfiaknak lefoglalja a nők 90%-át szeretőként és halmozzák az élvezetet?
28#
És evvel most mi baj van?
Hogy melletted hány szeretőt tart még ki titokban azt meg te úgysem látod.
De ez még nem ok rá hogy meg kelljen ezt a dolgot akadályozni, mert mindenki azt választ akit szeretne
"Nem reggeltől estig itt kell sírni és baromságokat kitalálni, hanem csendben keresgélni a megfelelőt"
Nincsen megfelelő. Én ugyan pont nem sírni szoktam itt, de legfeljebb ezt tudnám tenni a probléma kapcsán
Nektek meg ott vannak az udvarlók, kinek mennyi, tehát vannak lehetőségek, választási lehetőségek is. A kevésbé vonzó férfiaknak meg az említett 120 kg-os tehenekért való küzdelem az alternatíva
Kösz de inkább megvagyok egyedül
" A kevésbé vonzó férfiaknak meg az említett 120 kg-os tehenekért való küzdelem az alternatíva"
A 120 kilós tehén is jobban éerezné magát egy helyes sráccal, de kénytelen veled beérni. Ez van. Tudomásul kell venni, hogy nem lehet mindnekinek bomba nője és bomba pasija.
"A 120 kilós tehén is jobban éerezné magát egy helyes sráccal, de kénytelen veled beérni."
Mindannyiunk legnagyobb szerencséjére velem nem kell beérniük, mert én messziről kerülöm őket.
Én inkább a magányt választottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!