Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki alacsony és dagadt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki alacsony és dagadt az már nem kaphat vékony bulizós típusú nőt?

Figyelt kérdés
Szóval ha valaki csak 178-180 cm és dagadt olyan 100 kg körül. És elmúlt 30 éves! 320 ezret keres csak. Az már azonnal kizárt a 18-25 év közötti Techno bulikba járó “menő” vékony csajoknàl?
2022. szept. 16. 07:01
1 2 3 4
 1/39 Valaki aki mindent tud válasza:
100%

Tesó! A béredet miért kell oda írni? Régen rossz ha azt hiszed a fizetésedet nézik

Vagy ennyire nincs önbizalmad vagy a nőkbol ezt nézed ki hogy ez érdekli őket mindkettő szar főleg a második. Ha le nézed a nőket akkor engedd is el hogy valaha osszejossz egy csajjal.

2022. szept. 16. 07:09
 2/39 A kérdező kommentje:
Nem. Én reménykedek hogy vannak olyan lányok is, akiket nem csak a külső és az anyagiak érdeklik. De legyünk őszinték “tesó” 1000 ből 1 lehet még olyan.
2022. szept. 16. 07:12
 3/39 anonim ***** válasza:
100%

De téged is csak a külső erdekel! Hisz moet kötötted ki, hogy csak vékony nő johet szoba! 🥺

2022. szept. 16. 07:16
 4/39 anonim ***** válasza:
100%
Menő vékony csaj..es meg te mondod hogy olyan nő kell akiket nem csak a kulso erdekel. Kepzeld en is kover no vagyok es nem leszek vekony csak ha sok energiat teszek bele hogy lefogyjak. Sajnos nem megy bekem sem konnyen, de nem is varok cserebe kigyurt pasit. Tudod az ilyen pasiknak is oda kell figyelni az etkezesre, feherjere, fozniuk kell es terembe lejarni, vitaminokat szedni, masszorhoz jarni ami nem olcso. Ugyanez egy szep sportos lanynal is megvan. Igy ok megerdemlik egymast.
2022. szept. 16. 07:17
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
A külső mindenkit érdekel valamilyen szinten, ott kezdődik az egész, a fizetésed meg teljesen érdektelen.
2022. szept. 16. 07:18
 6/39 A kérdező kommentje:

Igen. Ezt én nyíltan vállalom. Nekem a vonzó vékony nők kellenének! Viszont ha megkérdezzük ; Renit, Zsuzsát, Enikőt ők mindenre fognak hivatkozni ahelyett , hogy kerek perec kiírnák hogy az összes jólelkű csóró srác mehet nekik a búsba, mert csak az alfa sportos és gazdag üzletemberre vadásznak!

Szóval melyik a jobb? Aki őszinte vagy a nők aki hazudnak azért hogy ne lehessen számon kérni rajtuk hogy mi a alapján választanak párt?

2022. szept. 16. 07:20
 7/39 A kérdező kommentje:

4

Sajnalom. Ha nem vagy elégedett magaddal akkor próbálj meg tényleg figyelni az étkezésre.

2022. szept. 16. 07:22
 8/39 anonim ***** válasza:
10%
Én 167 cm "magassághoz" vagyok ennyi. Ha lefogynék sem kellenék egy nőnek sem, mer túl alacsony vagyok...
2022. szept. 16. 07:58
 9/39 A kérdező kommentje:

8

Az durva elhízás lehet. A 167 cm meg barátok közt is törpe díjas.

2022. szept. 16. 08:13
 10/39 anonim ***** válasza:
34%
Vékony bulizós nők? Tudod te, hány f..szt szoptak ezek előtted? Lehet, hogy még pénzért is csinálták. Inkább keress egy közepes színvonalú, de értelmes, hűséges lányt.
2022. szept. 16. 08:19
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!