Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki alacsony és dagadt az már nem kaphat vékony bulizós típusú nőt?
29
Pont leírtad azt amire mérges az összes férfi aki nem gazdag, nem végzett főiskolát és csak egy hétköznapi külseje van.
Te tényleg csak ennyit tartasz fontosnak egy emberben? Nem számít ha te beteg lennél és ott lenne veled az orvosnàl? Ha az utcán átsegíti az idős néniket a zebrán? Ha nagy szíve van és megmenti az utcán bajba jutott állatokat? Téged semmi más nem érdekel csak a pénz meg hogy ne legyen pocakos?
"Aki nem nyert a genetikai lottón annak már nincs lelke? Nem akarhat társat?"
De, csak ne 20 éves csini babákat. Az a hajó neked elment.
Mondod ezt te, akinek csakis kizárólag vékony, menő barátnő kell, és ezen vered itt magadat, mert te aztán véletlenül se piszkálnál meg bottal sem egy hozzád hasonló nőt :D
Mintha a felsorolt erények csak dagadt, csóri szakmunkásokban lennének kaphatóak :D Nevetséges vagy! Volt ilyen ismerősöm, aki hosszú évekig olyan ábrádnképet kergetett, amiről ő maga is tudta, hogy ilyen nő sose állna vele szóba. Olyan kismalacot vett el végül, hogy azóta is ezen röhögök, ha meglátom valahol! Boldognak tűnik, most hogy magafajtát választott, legalábbis sokkal boldogabbnak, mint amikor csak savanyúan konstatálta, hogy nem talál magának barbie babát...
Én kerek perec kimondom, hogy nekem.nem.kell csóró ronda pasi! 😅😂
Nem, most sem kerhetsz rajtam számon semmit
34
Majd ha 35 körül elhizól nehéz lesz partnert találnod ezzel a személyiségeddel.
36
Van párom, és elmultam annyi. Mi több dagadt is vagyok... 🤣
36
Akkor üdv a dagadt klubban! 😀
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!