Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki alacsony és dagadt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki alacsony és dagadt az már nem kaphat vékony bulizós típusú nőt?

Figyelt kérdés
Szóval ha valaki csak 178-180 cm és dagadt olyan 100 kg körül. És elmúlt 30 éves! 320 ezret keres csak. Az már azonnal kizárt a 18-25 év közötti Techno bulikba járó “menő” vékony csajoknàl?
2022. szept. 16. 07:01
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen látszik rajtam, de fizikálisan nem vagyok gyenge amúgy. Ergo nem a seggemen veszem a levegőt, ha dolgozni vagy mozogni kell, ill. nem ömlik rólam patakokban a veríték sem.

Sokszor sokféle módon próbálkoztam a fogyással (nem csodaszerekkel, hanem kőkemény testmozgással), de sosem ment le 10-20 kilónál több, akármit csináltam, akármennyire visszavettem a kalóriabevitelt. Ilyen vagyok, ez van. Elfogadtam magam így, és igyekszem egyedül is boldog lenni. Eddig megy... (8-as voltam.)

2022. szept. 16. 08:24
 12/39 anonim ***** válasza:
97%
#2 tehát ha egy nőnek nem kellesz, az felszínes és anyagias. Nem is benned van a hiba.
2022. szept. 16. 08:41
 13/39 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nálam pl kizárt. Hisz nem csak a férfiaknak van joga vonzó nőre, hanem a nőnek is vonzo férfira.

Fogyj le és jobb esélyekkel indulsz

2022. szept. 16. 09:09
 14/39 A kérdező kommentje:

11

Részvétem és sok boldogságot! Menj el hobbikent jót tenni! Pl idős embereket gondozni, kisgyerekre vigyázni, csöves otthonban ételt osztani. Jó dolog jót tenni.

2022. szept. 16. 09:12
 15/39 anonim ***** válasza:
97%

A 178-180 nem alacsony.

30 felett minek neked 18-25 éves lány?

Kövér, 30-as pasi nem fog találni 18-25 éves lányt, ha csak nem gazdag és valami aranyásót kifog.

Keresgélj a szinteden, a 30 körüli, túlsúlyos nők között.

2022. szept. 16. 09:12
 16/39 anonim ***** válasza:
97%

"Én reménykedek hogy vannak olyan lányok is, akiket nem csak a külső és az anyagiak érdeklik."

De téged is csak az érdekel, hogy vékony, szép és fiatal legyen, te szerencsétlen.

Beleesek ebbe a kategóriába, de szóba sem állnék veled több okból sem.

Idős vagy, kövér vagy, kevesebbet keresel, mint én.

2022. szept. 16. 09:14
 17/39 A kérdező kommentje:

10

Milyen a közepes színvonalú nő? Linkelj egy Google kép példát!

2022. szept. 16. 09:20
 18/39 anonim ***** válasza:
85%

#11 velem ugyanez volt. Ilyen vagyok, genetika, mindent mehpróbáltam amit lehetett

Aztán leadtam 30 kilót. Na a kérdezőnek is ezt javaslom

Nálam azért se lenne esélyed mert melletted nagy eséllyel visszahíznék. Átvenék az életviteledből és étkezésedből olyan szokásokat ami hízáshoz vezet. Márpedig én soha többet nem leszek kövér

2022. szept. 16. 09:21
 19/39 anonim ***** válasza:
23%
17. Ezt hadd ne kelljen már elmagyaráznom. Két archetípusról beszélünk: a laza, kommunikatív, kirívóan öltözködő, kissé buta (esetleg + szoli, tetkó) bulis lány vs. nem bulizós, inkább művelődő, visszafogottabb külsővel rendelkező lány. Nyilván vannak átmenetek és a dolog nem ennyire fekete vagy fehér, de szerintem mindenki meg tudja őket különböztetni, aki a Föld nevű bolygón született.
2022. szept. 16. 09:24
 20/39 A kérdező kommentje:

19

Nekem megfelelne a visszafogott lány is! Már ha vékony vagy legalább átlag sulyban van! Nem esett át a ló túl oldalára! És persze az is számít hogy ha tényleg normális akkor ne ahhoz kösse az ismerkedést hogy az adott férfi is járt e egyetemre vagy mennyit keres.

2022. szept. 16. 09:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!