Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kollégám kollégám kamuzik?
Kormányhivatalban dolgozunk mindketten nettó 300 ezért... kollégám 40 éves és extrém módon el van hízva (kb. 130 kg), de mindig mutatja hogy milyen fullos nőkkel van szexuálisan ès hogy én ilyen nőkkel max a tvn keresztül lehetek... mutogatja a facebookjàt meg a messenger beszélgetéseket.. valóban nagyon fiatal szép lányok.
És hogy duma kell hozzá stb.
Kérdeznék tőled! Milyen végzettség kell, hogy kormányhivatalba dolgozhassak? Hol lehet ilyen állásra pályázni?
Egyetemet végeztem.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, lehet csak irogat a nőkkel, max. szexchatel. De vannak nők, akik szeretik a nagydarab férfiakat.
A kormányhivatalnokokkal vigyázni kell.
Főleg, ha nincs humoruk.
Ha meg van, pláne.
#4 Vagyok.
Tök jó, hogy most lepontoztatok incelkék, márpedig ez így volt/van.
Ettől még ti szerencsétlen lúzerek maradtok.
És nem, nem a külsőtöl miatt, amire ráfogtok mindent IS.
Persze könnyű picsogni azon, hogy csúnya/dagadt/vékony/alacsony stb. vagyok és ezért nem kellek a nőknek, ahelyett, hogy tennétek ellene.
Mondjuk a ti dolgotok, én vígan elvagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!