Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik az egyik kolléganőm, mit kéne tennem?
Igen, voltam, vagyok, mert nekünk kapcsolat lett. Igaz, nem egy irodában dolgozunk, másik osztályon vagyunk. De kulturált felnőtt embereknek tudni kéne ezt kezelni. Elhívod, nemet mond, próbáltok túllendülni rajta, és kollegális viszonyban folytatni.
N
Idővel azt kevésbé bánjuk meg, amit megtettünk, mint amit nem.
Ha véletlen nemet mond, akkor megbeszélitek, hogy ugyanonnan folytatjátok.
Lehet, hogy 1-2 napig kicsit más lesz a szitu, de aztán visszarázódtok.
Ha egy a korosztály , anyagi helyzet és a külső adottságok (mármint mindkettő dagi vagy vékony stb) úgy megér egy próbát.
De úgy nem ha te egy 35/40 éves pocakos vénember vagy, a lány meg 22 éves és vékony. Érted gondolom
„de attól félek, hogy ha offot kapok, akkor arra rámegy a kapcsolatunk és a munkahelyi légkör is nagyon megváltozna’
ha ez a félelmed akkor ezt be is fogod rántani, mi lenne, ha ettől a gondolattól megszabadulnál első körben?
Engem baromira zavarna ha ilyen kenyszeresen randira hivna vmelyik kollega.
Jobban örülnék ha spontan lenne pl melo után epp arra jon elkiser vagy hazavisz. Ha megy vmi programra vmikor jelzi nekem higy szevesen venné ha vele tartanék akár. Vagy ilyen hasonlo jönne csak be.
Mert ezeket elutasitani se sértő, csak pl de en most nem arra megyek nem haza, nem érek rá a programra es ezekbol veheti a lapot is. Vagy epp forditva szivesen veszem a társaságát es elfogadom ezeket vagy en is ajánlok neki progikat ha ugy jön ki.
De ez a természetellenes falhoz szegezős bekérdezés hogy kávé randi? Még az is lehozna ezzel a kenyszerességgel, aki tetszett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!