Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy viselkedtek a munkahelyen egy kolleganővel, aki nagyon tetszik nektek, és a személyisége is megfogott?
Én már HÁLA AZ ÉGNEK(!) végleg tudtam szakítani mégis valakivel, aki mégis a kolléganőjét választotta.
Rengeteg energiámba került ez a herce-hurca. Nagyon sok erő kell ilyen szakításhoz - és különböző "varázslatok"!
Női oldalról írtam. (Iszonyú sok volt már ez a 6 év, és RENGETEG ŐRÜLT nagy vívódásom van mögötte...)
Ha senki sem foglalt a két fél közül és tudnak egymással akkor is tisztelettel bánni, ha még sem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szerették volna, sztem rendben van a munkahelyi ismerkedés is.
4-es, mi a sztori? Milyen varázslat, woodoo-baba? XD
Nem, nem woodoo-baba. :)
Egyszerűen nem csináltam semmilyen "szerelmi" hókuszpókuszt. Sokszor próbáltam elfelejteni, de nem működött.
Erőt veszek magamon és LEZÁROM - valahogyan. Hat év már irtóra sok idő.
A "sztori" érdektelen inkább, mert GYÁSZ munkához kapcsolódik nagyon szorosan. Tehát nem volt jövője ennek az egésznek már legalább 3 éve.
Ennyi, nem több! 4-es válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!