Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tetszik a munkahelyrol egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik a munkahelyrol egy pár évvel idősebb lány, de nem merem leszolitani,mert mindig egy másik kolleganojevel van együtt és nem tudok így beszélni vele. Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

Instan is bekovettem,de nem fogadta el a kérelmem. (Privát fiókja van)

Nekem nagyon tetszik, de ő ilyen "buvalbaszott" képű, lehet hogy így álcázza magát,de az is lehet, hogy nem tetszem neki. Utánam lévő műszakban van, szóval csak pár percig látom.

2023. márc. 27. 18:49
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
95%
Hát ha nem engedi, hogy kövesd instán és semmi jelét nem adja, hogy kicsit is érdekelnéd, akkor talán nem kölcsönös a dolog. Inkább hagyd.
2023. márc. 27. 18:56
 2/24 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem is engedd el a dolgot.
2023. márc. 27. 19:07
 3/24 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ez az egész már hónapok óta tart, hogy bemeselem magamnak hogy tetszik. Pedig tisztában vagyok vele hogy nem johetunk össze sok indok miatt,de mégis otthon allandoan rá gondolok...
2023. márc. 27. 19:12
 4/24 anonim ***** válasza:
26%
Ember! Mit tudsz nyújtani? A nők nem fognak a két szép(?) szemedért az öledbe pottyanni!
2023. márc. 27. 19:12
 5/24 anonim ***** válasza:
84%

És mégis mi tetszik benne? A humora? A gondolatai? Az egyénisége?

Jah, hogy ezeket nem is ismered, mert pusztán a külsőségek alapján mennél rá, mert jó lenne párszor megdönteni, amíg így néz ki?

Szerinted női szemmel ebben mi a franc vonzó van?

2023. márc. 27. 20:54
 6/24 A kérdező kommentje:

#5 na még ez az, hogy külsőre se mondanám szépnek :D

Alapból úgy jön be ,hogy "buvalbaszott" képpel, nagyon mosolyogni nem láttam. Mondhatni az egyénisége az ami oké. Tehát ő nem az a bulizni járó plazacica kategória,hanem ilyen természetes...

2023. márc. 27. 21:06
 7/24 anonim ***** válasza:
91%
Na ha se soha egy mosoly, se kérelem elfogadása akkor jobb lesz gyorsan békén hagyni.
2023. márc. 27. 22:06
 8/24 anonim ***** válasza:
89%
Hát ha szeretnél tőle valamit, vagy legalább csak beszélgetni vele egy kicsit, akkor nincs más mód, mint élőben odaállni elé/eléjük és valami ürüggyel bemutatkozni, meg kicsit csevegni. Ez már elég arra, hogy legalább köszönőviszonyban legyetek. Aztán sok-sok idő és smalltalk múlva majd rájössz, hogy valószínűleg semmi közös nincs bennetek, vagy van valakije, és halott ügy volt már az első percben😀
2023. márc. 27. 22:14
 9/24 anonim ***** válasza:
75%

Baszki, te mégcsak megszólítani se mered, naponta pár percre látod, de te tudod, hogy “búvalbaszott”…

Egy kicsit itt te vagy a szánalmas, mi csajok pont az ilyen szociopatáktól rettegünk…

Mikor egy félfogyatékos munkatárs elkezd figyelni a távolbol meg jelölget instán, facebookon, de egy kurta sziát nem tud kinyögni mert nem vagyok egyedül…

Hagyd békén szegény lányt, te pedig kezeltesd magad időben mielőtt feldarabolsz valakit a pincében…

2023. ápr. 1. 09:35
 10/24 anonim ***** válasza:
55%
Olyan qrva nagy dolog odamenni és hozzászólni? Te vagy a buvalbaszott idióta, mert még arra sem vagy képes.
2023. ápr. 1. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!