Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a munkahelyrol egy pár évvel idősebb lány, de nem merem leszolitani,mert mindig egy másik kolleganojevel van együtt és nem tudok így beszélni vele. Mit tudnék tenni?
Instan is bekovettem,de nem fogadta el a kérelmem. (Privát fiókja van)
Nekem nagyon tetszik, de ő ilyen "buvalbaszott" képű, lehet hogy így álcázza magát,de az is lehet, hogy nem tetszem neki. Utánam lévő műszakban van, szóval csak pár percig látom.
És mégis mi tetszik benne? A humora? A gondolatai? Az egyénisége?
Jah, hogy ezeket nem is ismered, mert pusztán a külsőségek alapján mennél rá, mert jó lenne párszor megdönteni, amíg így néz ki?
Szerinted női szemmel ebben mi a franc vonzó van?
#5 na még ez az, hogy külsőre se mondanám szépnek :D
Alapból úgy jön be ,hogy "buvalbaszott" képpel, nagyon mosolyogni nem láttam. Mondhatni az egyénisége az ami oké. Tehát ő nem az a bulizni járó plazacica kategória,hanem ilyen természetes...
Baszki, te mégcsak megszólítani se mered, naponta pár percre látod, de te tudod, hogy “búvalbaszott”…
Egy kicsit itt te vagy a szánalmas, mi csajok pont az ilyen szociopatáktól rettegünk…
Mikor egy félfogyatékos munkatárs elkezd figyelni a távolbol meg jelölget instán, facebookon, de egy kurta sziát nem tud kinyögni mert nem vagyok egyedül…
Hagyd békén szegény lányt, te pedig kezeltesd magad időben mielőtt feldarabolsz valakit a pincében…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!