Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb nem helyes nem gazdag incel férfiaknak valóban nem fontos a külső kövér slampos nem csinos nőknek is örülnének?
Figyelt kérdés
2023. febr. 28. 17:05
1/11 anonim válasza:
Az inceleknek koruktól és anyagi helyzetüktől függetlenül kizárólag átlagon felüli csinos fiatal nők felelnének meg. Ezt már rengeteg kérdésben sikerült tisztázni.
2/11 anonim válasza:
Csak a vékony nőkre áll fel a faxuk az állításaik szerint.
3/11 anonim válasza:
Így van, ahogy írja az egyes, millió kérdés alatt kivesézték már, hogy koruktól, anyagi helyzetüktől, nem éppen előnyös külsejüktől és még annál is undorítóbb belsőjüktől függetlenül nekik a szép, csinos (átlagon felüli) nők felelnek meg, rájuk csorgatják a nyálukat. Na persze, ha ezt a csinos nők teljesen érthető módon nem viszonozzák, akkor fel vannak háborodva, hogy milyen felszínesek a nők....:D Ki érti ezt.
4/11 anonim válasza:
Nekik csak azok a lányok kellenek akik alsóhangon Instacelebek, de inkább topmodellek. Függetlenül a saját koruktól, küllemüktől és helyzetüktől.
És ezért persze a nők kva anyját:D Hisz nyilván ők a hibások amiért ők incelek:D
5/11 anonim válasza:
A nők újraelosztásáról álmodoznak amiben az inceleknek egészen véletlenül a topmodellek jutnának valamilyen varászlatnak köszönhetően. Ennyire el vannak szállva. :D
6/11 anonim válasza:
40-es, nem gazdag, gyárimunkás incel vagyok. Alacsony, enyhén túlsúlyos. Sosem kéne kövér nő. A csúnyaság az nem annyira zavarna, csak dagadt ne legyen. De igazából csak a szép, jóalakú nők tetszenek.
7/11 anonim válasza:
6, de milyen alapon vársz olyat mástól, amit te sem tudsz hozni? Ha dagadt vagy, ha képtelen vagy lefogyni, akkor egyszerűen nem vagy olyan szinten mint azok, akik képesek tenni magukért.
8/11 anonim válasza:
7-es, az hogy én mit várok el, csak az én dolgom, közöd nincs hozzá. A feltett kérdésre válaszoltam, amit az oldal szabályzata is hangsúlyoz.
Azt javaslom, te se a válaszolókat elemezgesd, hanem ha tudsz, a feltett kérdésre válaszolj😃
6#
9/11 anonim válasza:
8, nem kell egyből megsértődni:D Pusztán érdekelt mi a logika a dolog mögött, nem kötekedésből kérdeztem.
Az incelek mindig panaszkodnak, hgoy senki nem érti meg őket. Amikor eljönne a lehetőség, hgoy valaki érdeklődik és szeretné megérteni őket, akkor meg egyből támadnak. Hát.. kössz..:D
10/11 anonim válasza:
Ne is foglalkozz vele 9, ő baja h teljesen irreális elvárásai vannak, hisz úgy sem lesz ilyen nője, szóval várja csak... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!