Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tetszik a munkahelyrol egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik a munkahelyrol egy pár évvel idősebb lány, de nem merem leszolitani,mert mindig egy másik kolleganojevel van együtt és nem tudok így beszélni vele. Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

Instan is bekovettem,de nem fogadta el a kérelmem. (Privát fiókja van)

Nekem nagyon tetszik, de ő ilyen "buvalbaszott" képű, lehet hogy így álcázza magát,de az is lehet, hogy nem tetszem neki. Utánam lévő műszakban van, szóval csak pár percig látom.

2023. márc. 27. 18:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Lehet,másnak ia mondtad már róla, hogy bulvalbaszott. És ezért. Amúgy komolyan tetszik neked és ilyen jelzőt használsz rá? Akkor mit mondassz arra aki nem jön be.Jesszus. Tuti az ilyen tefajtádnak annyiból állna az udvarlás (ha lenne hozzá merszed),hogy "ööö szia ..b*szunk?
2023. jún. 6. 18:13
 22/24 A kérdező kommentje:
21es: Ja nem, ezt a szót azért használom csak, hogy leirjam valahogy a viselkedeset. Az q lényeg, hogy sose mosolyog és ha osszeakad a tekintetünk, akkor felrancolja a szemoldoket.
2023. jún. 6. 19:39
 23/24 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, hogy az ember nem vigyorog egész nap a munkahelyén, hiszen nem hobbiból van az ember ot, hanem kötelességből. Én sem mosolygok állandóan, de attól még nem vagyok bánatos.
2023. jún. 7. 00:50
 24/24 anonim ***** válasza:

"sose mosolyog és ha osszeakad a tekintetünk, akkor felrancolja a szemoldoket."

Mert nem érti, hogy miért nem közeledsz hozzá, miért nem szólítod meg.

Ezt egyébként én sem értem.

2023. jún. 7. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!