Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a munkahelyrol egy pár évvel idősebb lány, de nem merem leszolitani,mert mindig egy másik kolleganojevel van együtt és nem tudok így beszélni vele. Mit tudnék tenni?
Instan is bekovettem,de nem fogadta el a kérelmem. (Privát fiókja van)
Nekem nagyon tetszik, de ő ilyen "buvalbaszott" képű, lehet hogy így álcázza magát,de az is lehet, hogy nem tetszem neki. Utánam lévő műszakban van, szóval csak pár percig látom.
Várj azt írod búvalbaszott képű de neked nagyon tetszik. Hö?
Az instáját simán x havonta egyszer is nézheti.
Te vagy még mindig ugyanaz a kérdező aki azt írta hogy csak bemeséli magának hogy tetszik neki a kolleganő de mit szólna ott mindenki és áh inkább hogy ne foglalkozz vele című kérdés? Azót se sikerült megszólítani? Na és ha ott a kolleganője attól miért ne mehetnél oda hozzájuk és kezdj el vele beszélni hivd félre hogy tudna-e segíteni neked tanáccsal munka ügybe. Nem tudom milyen munka de ennek kapcsán van töb közös topic.
Amugy ha valaki búvalbaszottnak tartja a másikat annak nem is tetszik. Enyhén szólva lenézed. Talán jobb is hogy nem sikerült még megszólítanod.
12-es vagyok.
"buvalbaszott" képű" - persze, mert nem mered megszólítani, és már majdnem elvesztette minden reményét. (Egyébként még az is lehet, hogy van valakije, csak vele nem boldog.)
Odamész, köszönsz mind a két nőnek, elnézésüket kéred, hogy megzavartad a beszélgetésüket, bemutatkozol, ha még nem ismernétek egymást, gondolom, ők is bemutatkoznak, és ezután azt mondod, hogy A-val szeretnél egy pár szót váltani, ha ráér egy pár percre.
És itt már elindulhat valami ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!