Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tetszik a munkahelyrol egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik a munkahelyrol egy pár évvel idősebb lány, de nem merem leszolitani,mert mindig egy másik kolleganojevel van együtt és nem tudok így beszélni vele. Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

Instan is bekovettem,de nem fogadta el a kérelmem. (Privát fiókja van)

Nekem nagyon tetszik, de ő ilyen "buvalbaszott" képű, lehet hogy így álcázza magát,de az is lehet, hogy nem tetszem neki. Utánam lévő műszakban van, szóval csak pár percig látom.

2023. márc. 27. 18:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
48%
"buvalbaszott" nekem ennyi info elég is volt róla, h ne érdekeljen. Persze ha szereted ha szívat az élet és a nők is, akkor ácsingózz csak tovább is utána!
2023. ápr. 2. 11:18
 12/24 anonim ***** válasza:
86%

Várj azt írod búvalbaszott képű de neked nagyon tetszik. Hö?

Az instáját simán x havonta egyszer is nézheti.

Te vagy még mindig ugyanaz a kérdező aki azt írta hogy csak bemeséli magának hogy tetszik neki a kolleganő de mit szólna ott mindenki és áh inkább hogy ne foglalkozz vele című kérdés? Azót se sikerült megszólítani? Na és ha ott a kolleganője attól miért ne mehetnél oda hozzájuk és kezdj el vele beszélni hivd félre hogy tudna-e segíteni neked tanáccsal munka ügybe. Nem tudom milyen munka de ennek kapcsán van töb közös topic.

2023. ápr. 12. 19:03
 13/24 anonim ***** válasza:
85%

Amugy ha valaki búvalbaszottnak tartja a másikat annak nem is tetszik. Enyhén szólva lenézed. Talán jobb is hogy nem sikerült még megszólítanod.

12-es vagyok.

2023. ápr. 12. 19:05
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Már megadta a választ a közeledésedre Instagram felületén. Vagy nem értesz a szép szóból?
2023. ápr. 13. 12:28
 15/24 anonim ***** válasza:
ez nem én vagyok tuti.:) mert instán nem követett be illetve a pasi idősebb nálam.
2023. ápr. 16. 10:58
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy hónapja nem intéztél semmit???
2023. ápr. 24. 19:56
 17/24 anonim ***** válasza:
59%
Istenkém, fejezd már be! Szakadj már le róla, nem jelölt vissza, nem tetszel neki és neked se. Menj el pszichológushoz, nincs rendben a fejed.
2023. ápr. 24. 20:55
 18/24 anonim ***** válasza:
Imadd titokban. Ha bevallanad es elutasitana, az rosszabb lenne.
2023. ápr. 25. 11:56
 19/24 anonim ***** válasza:
85%

"buvalbaszott" képű" - persze, mert nem mered megszólítani, és már majdnem elvesztette minden reményét. (Egyébként még az is lehet, hogy van valakije, csak vele nem boldog.)

Odamész, köszönsz mind a két nőnek, elnézésüket kéred, hogy megzavartad a beszélgetésüket, bemutatkozol, ha még nem ismernétek egymást, gondolom, ők is bemutatkoznak, és ezután azt mondod, hogy A-val szeretnél egy pár szót váltani, ha ráér egy pár percre.

És itt már elindulhat valami ...

2023. ápr. 25. 20:41
 20/24 anonim ***** válasza:
Gyalogolj már le róla, hónapok óta itt rinyálsz miatta ezer kérdésben! Nem mersz odamenni, letiltott, azt írtad, hogy nem tetszik csak bebeszéled magadnak, akkor mi a szöszt akarsz tőle? Menj el szakemberhez, vagy ismerkedj más nőkkel és elfelejted egykettőre.
2023. máj. 6. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!