Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megtetszett egy férfi kollégám, aki sajnos foglalt. Hogy tudnám elfelejteni?
Sokszor visszautasított már, kezdetben szépen, aztán bunkón, aztán azt mondta, ha nem hagyom békén, szólni fog a főnöknek, hogy kerüljünk külön munkakörbe 😞.
Sajnos úgy tűnik, tényleg nem érdeklem, bár korábban abban bíztam, hogy csak taktikázik, megjátsza az elérhetetlent.
Hogy felejthetném el őt, ha minden nap találkozunk?
Nocsak, nocsak... Végre megjött az eszed? Írtam a múltkor ha nem fejezed be ki fognak rúgni, vagy megy a HR-re!
Válts munkahelyet minél előbb.
Te vagy az aki már feltett itt kérdést amiben azt bizonygattad hogy a srác csak taktikázik, miközben mindenki azt írta hagyd békén?
Szerintem előzd be a srácot, és szólj te a főnöködnek hogy rakjanak át máshová, nem megoldhatatlan problémáról van szó
Legjobb, ha állást változtatsz. Esetleg megpróbálhatod, amit a #3-as ír, de mivel magyaráznád a főnöködnek? Elég kínos...
N
Úristen, miket írtok? Közveszélyes? Ha mi kattan át?
Életemben nem bántottam senkit, még gondolatban sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!