Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon megtetszett egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megtetszett egy férfi kollégám, aki sajnos foglalt. Hogy tudnám elfelejteni?

Figyelt kérdés

Sokszor visszautasított már, kezdetben szépen, aztán bunkón, aztán azt mondta, ha nem hagyom békén, szólni fog a főnöknek, hogy kerüljünk külön munkakörbe 😞.

Sajnos úgy tűnik, tényleg nem érdeklem, bár korábban abban bíztam, hogy csak taktikázik, megjátsza az elérhetetlent.

Hogy felejthetném el őt, ha minden nap találkozunk?

jún. 12. 18:51
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
91%
Munkahelyváltás, vagy pszichológus?
jún. 12. 18:55
 2/37 anonim ***** válasza:
100%

Nocsak, nocsak... Végre megjött az eszed? Írtam a múltkor ha nem fejezed be ki fognak rúgni, vagy megy a HR-re!

Válts munkahelyet minél előbb.

jún. 12. 18:57
 3/37 anonim ***** válasza:
92%

Te vagy az aki már feltett itt kérdést amiben azt bizonygattad hogy a srác csak taktikázik, miközben mindenki azt írta hagyd békén?

Szerintem előzd be a srácot, és szólj te a főnöködnek hogy rakjanak át máshová, nem megoldhatatlan problémáról van szó

jún. 12. 18:57
 4/37 anonim ***** válasza:
91%

Legjobb, ha állást változtatsz. Esetleg megpróbálhatod, amit a #3-as ír, de mivel magyaráznád a főnöködnek? Elég kínos...

N

jún. 12. 19:02
 5/37 anonim ***** válasza:
87%
Fúh, az még kínosabb lenne ha a fickó lesz olyan "kedves" , hogy szétbeszéli milyen vagy, vagy netalán már feltűnt a kollégáknak és szivatni fognak, két méter távolságot kezdenek el veled tartani... :///
jún. 12. 19:04
 6/37 anonim ***** válasza:
89%

1

Vagy??? Inkább és. :)))

jún. 12. 19:08
 7/37 A kérdező kommentje:
3 - Igen, írtam már ki kérdést korábban. Most is kicsit abban bìzom, hogy csak taktikázik.
jún. 12. 19:16
 8/37 anonim ***** válasza:
93%
Igen, emlékszem a kérdésre. Akkor csak azt gondoltam, szörnyen ostoba vagy, már inkább pszichiátert javasolnék.
jún. 12. 19:17
 9/37 anonim ***** válasza:
90%
Nem vagy normális, tényleg inkább pszicholiáter való neked. Kozveszélyes lehetsz ha egyszer átkattan.
jún. 12. 19:19
 10/37 A kérdező kommentje:

Úristen, miket írtok? Közveszélyes? Ha mi kattan át?

Életemben nem bántottam senkit, még gondolatban sem.

jún. 12. 19:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!