Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megtetszett egy férfi kollégám, aki sajnos foglalt. Hogy tudnám elfelejteni?
Sokszor visszautasított már, kezdetben szépen, aztán bunkón, aztán azt mondta, ha nem hagyom békén, szólni fog a főnöknek, hogy kerüljünk külön munkakörbe 😞.
Sajnos úgy tűnik, tényleg nem érdeklem, bár korábban abban bíztam, hogy csak taktikázik, megjátsza az elérhetetlent.
Hogy felejthetném el őt, ha minden nap találkozunk?
Azért írom mert magányos vagy és beteg a fejedre. Már elmondta többször, hogy hagyd békén, már még meg is "fenyegetett" és mégis abban reménykedsz hogy taktikázik.
Mondom nemhelyes vagy. A f@rokhiány, a magány elvette az eszed. Takarodj pszichiáterhez ha nem akarod, hogy legvégül bezárjanak valamilyen elmegyógyintézetbe, vagy a börtönbe ha nem nem tartják úgy, hogy mégse kattant át.
Jó köszi...
A kérdésre is válaszolnál inkább? Meg amúgy az mért kizárt, hogy taktikázik?
Bakker és ezek köztünk járkálnak!!
Félelmetes
Most írtam le baszki.
Mi Atyánk aki a Mennyekben vagy...🤣🤣🤣
NEM KELLESZ NEKI, UNDORODIK TŐLED, BOLONDNAK TART ÉS A PÁRJÁT SZERETI!!!
Azért nem taktikázik!!!
Fel fogod-e már végre?
Úgy felejted el, hogy eltakarodsz pszichiáterhez aki felír neked valamit, vagy pszichológushoz aki szintén tablettával fog valószínűleg tömni, bár én szerintem neked az a bajod, hogy még a kutyának se kellesz és qrvára beteg módon kötődsz ami gyermekkorból alakul ki általában. Szóval le kéne jó mélyen ásni terápiák során, felhozni felszínre, foglalkozni vele, elmélkedni, elfogadni ami történt réges-rég és megtanulni együtt élni vele és csak aztán akceptálni, hogy a kiszemeltednek akkor se kellennél ha az utolsó nő lennél a Földön, vagy rajtatok múlna, hogy kihalna-e az emberiség inkább levágná a farkát, vagy öngyilkos lenne. 🤣🤣🤣
Teszek egy bátor kísérletet arra hogy megértessem veled miért vagy beteges kérdező
Képzeld el a következő szitut kérdező:
Egy csávó épp próbál megerőszakolni egy nőt, a nő síkít, menekül, karmol és harap, ellenáll minden módon.
Ebben a helyzetben a csávó mondjuk olyan mint te, és azt képzeli:
Ez a nő csak játszik, valójában élvezi és tetszik neki amit csinálok, csak taktikázik
Szerinted igaza van az említett férfinak, és a nő valóban csak megjátsza hogy nem szeretné az aktust?
Mit gondolsz erről kérdező?
Az erőszak ne zavarjon meg, ha nem tetszik a példa, akkor képzeld el hogy egy pasas csak zaklatva udvarol egy csinos nőnek aki menekülne de épp nem tud, a nő elutasító és goromba.
A zaklató férfi jogosan gondolhatja azt hogy a nő csak kéreti magát?
#19:
Hogy játssza az elérhetetlent.
Szedd össze magad nagyon gyorsan kérdező én is ajánlom neked mert ennek nem lesz jó vége.
A múltkor én is írtam neked és elmagyaráztam, hogy egyáltalán nem játszmázik, nem volt bunkó hanem őszinte. Az őszinteség nem trükközés. Egyszerűen nem vagy az esete és hiába lenne szingli akkor sem lennél mert full lejárattad magad. Ki merem jelenteni, hogy már fél tőled és inkább ő mond fel csak tőled minél messzebb legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!