Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy srác akivel megismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác akivel megismerkedtem tinderen 2x taliztunk eddig élőben, most elromlott 1 hete kb az autója és nem megy anélkül annyira sehova. Lassan 3 hete már hogy taliztunk, de sztem így nem lehet normálisan ismerkedni. Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Most is pl láttam hogy a városában ahol lakott elment bulizni egy rendezvény volt, a rendezvény helyett akár jöhetett volna talizni 1x 2x szerintem le lehet jönni vonattal ha a másikra tényleg kiváncsi vagyok...hozzáteszem hogy kb 100kmre lakunk egymástól...De sztem ő nemigazán kiváncsi rám nem tudom..3 hete találkozni sztem ez nem egy normális ismerkedés...ha komoly kapcsolatot akar az illető. Gondolkoztam hogy ezeket elmondom neki.
ma 11:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez autóval is nagy távolság.

Egyébként mit szólt ahhoz, amikor felajánlottad, hogy Te mész oda?

ma 12:07
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Én is így látom. Nem igazán akar ő veled semmi komolyat,csak szexelni. Nem arról van szó, hogy ne bulizzon nélküled,hanem arról, hogy ha mód van rá,akkor inkább téged keressen hetek után. F
ma 12:08
 3/9 A kérdező kommentje:
Örült neki persze mikor 2ik talin én mentem le. De hiába hogy már jó lenne talizni, szerintem ez mind csak kifogás, egyszer kétszer vonatra lehet ülni. De lehet csak szexre megy....
ma 12:34
 4/9 anonim ***** válasza:
54%
Nálam ez már eleve válóok lenne - ha valaki nem képes elszakadni az autótól, az életképtelen és köszönöm, nem kérek belőle
ma 12:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát még te vársz rá addig ő bulizik, randizik, szexel.
ma 12:37
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem akar nyűgöket macerát egy kapcsolatba.

Hasonlo vagyok en is.

Akivel egyeztetgetni kell meg utazgatni messze hátrányban van ahhoz képest aki meg mondjuk a szomszedban van naponta jön hozzam vagy en mehetek fel barmikor vagy bármikor összefuthatunk. Reggel ha kómás fejjel lemegyek kávézni már ahhoz is be tud társalni reggel 6kor is, ellenben mig mással meg egyeztetni kell hogy melyik hétvége hanyadika meg mikor lehetne találkozni egyáltalán az nálam is off szép lassan. Mivel köze sincs az életemhez annak nem is részese, én se az övének. Meg spontenaitás abszolut nulla.

ma 12:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Offos. heti 2-3 találkozó is kevés számomra egy kapcsolathoz.
ma 13:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Ez nem kapcsolat, hanem mint mondtam egy ismerkedési fázis még. De én ma le is írtam inkább ezt neki mind hogy hogy gondolom mi a véleményem
ma 13:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Azóta nem is írt meg se nézte az üzit se 🤣👍
ma 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!