Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Minden félénk srác bunkó...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden félénk srác bunkó valójában? Összejöttem eggyel, és hát nem ugyanazt mutatta, mint mikor megismerkedtünk. Mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés

tegnap 23:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
"Összejöttem eggyel" - Szerinted bölcs dolog egyetlen ember jellemvonásaiból következtetni?
tegnap 23:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
és 1 elemű mintából akarsz általánosító megállapítást tenni?
ma 07:03
 3/9 A kérdező kommentje:
Egy kérdést tettem fel. Nem általánosítottam.
ma 08:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Már nem azért, de nem ezen múlik, hogy valaki bunkó-e vagy nem.

Én is azért sok esetben félénkebb/kevésbé kezdeményező vagyok és mégis csomóan szeretnek, dicsérnek.

Szóval ezügyben, se más ügyben ne általánosíts kevés tapasztalattal

ma 08:54
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

A "minden" szó ún. általános névmás, tehát általánosításra alkalmas szó. Vagyis lehet, nem akartál, a szavaiddal mégis azt tetted.

No persze, nem tudom, mennyire vagy nyelvtanban járatos, de a kommunikáció kapcsán arra intenélek, figyelj oda minden szavadra és ne használj olyan kifejezéseket, amikről 100%-ban nem tudod, hogy az odaillő-e, illetve hogy pontosan azt fejezik ki, amit te mondani szándékoztál.

Ez csak egy jó tanács, mert ebből még sok konfliktusod lehet.

ma 08:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen nem mindegyik bunkó...
ma 09:11
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem 80-90%-uk bunkó lehet. Csak gondolj bele: Ezek tipikusan olyan srácok, akiket egy balatoni diákmunkán szétcikiznek a kollégák, mivel látják rajtuk, hogy félősek. Tele vannak frusztrációval, mert nem merik megtenni, amit akarnak, stb.

Egy párkapcsolat meg azt jelenti, hogy a csajszi felnéz rá, szal most megpróbálja kiélni az elfolytott hajlamait, és "átvenni a vezetést".

ma 09:52
 8/9 anonim ***** válasza:
8%

Még valami: szerintem az önbizalommal rendelkező emberek 80-90%-ára is igaz lehet ez. Csak ott más az indok.

Az emberek többsége bunkó.

ma 09:54
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedre a válasz nem, egyáltalán nem minden ember olyan, mint az ez egy, akivel te találkoztál. Teljesen mindegy, hogy milyen tulajdonságról van szó, nem mindenki ugyanolyan. Ahány ember, annyi féle. Teljesen mindegy, hogy kivel találkoztál és neki milyen jó/rossz tulajdonságai vannak, rajta kívül nagyon sok másik ember létezik és mindegyiknek másmilyenek a tulajdonságai. Valamilyen százalékos arányban ismétlődnek, illetve lehetnek hasonlóságok, de ettől még azt sem feltétlenül lehet kijelenteni, hogy a többség ilyen vagy olyan, mert még akire esetleg igaz is a kijelentés, ott is lehetnek hatalmas eltérések egyén és egyén között.

Te talán minden tulajdonságodban pont ugyanolyan vagy, mint a többi valami alapján hozzád hasonló ember? Nyilván nem!

A félénkség és a bunkóság is nagyon sok féle tényező függvénye lehet. Pl. Mindkettő fakadhat a társas készségek hiányából, a helyzet miatti zavarából és hogy azt nem tudja megfelelően kezelni. Az is lehet, hogy nem akart bunkó lenni, csak félreérthető volt, amit mondott/csinált. Vagy szinte bármi más is lehet.

ma 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!