Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon megtetszett egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megtetszett egy férfi kollégám, aki sajnos foglalt. Hogy tudnám elfelejteni?

Figyelt kérdés

Sokszor visszautasított már, kezdetben szépen, aztán bunkón, aztán azt mondta, ha nem hagyom békén, szólni fog a főnöknek, hogy kerüljünk külön munkakörbe 😞.

Sajnos úgy tűnik, tényleg nem érdeklem, bár korábban abban bíztam, hogy csak taktikázik, megjátsza az elérhetetlent.

Hogy felejthetném el őt, ha minden nap találkozunk?

jún. 12. 18:51
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Abban taktikázhat, hogy megjátssza az elérhetetlent, hogy fenntartsa az érdeklődésemet.
jún. 12. 20:00
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

I said so...

Azt mondta neked, hogy hagyd békén, most inkább más részlegre megy csak veled ne kelljen találkoznia.

Ez nem taktika hanem óvintézkedés, a szívbajt hozod rá.

jún. 12. 20:04
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért és hogyan akarná totális visszautasítással!? fenntartani azt az érdeklődést ami már egyrészt bőven megvan a részedről és őt meg még zavarja is ráadásul.
jún. 12. 20:07
 24/37 anonim ***** válasza:
39%
Ne etessétek a trollt...
jún. 12. 20:08
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

"megjátssza az elérhetetlent, hogy fenntartsa az érdeklődésemet"

Tehát azt mondod kérdező hogyha egy gusztustalan pasas leteper és belédhatol, te pedig ellenállsz akkor azzal csak játszanád az elérhetetlen jókislányt hogy fenntartsd a támadód érdeklődését, és felizgasd őt?!?

jún. 12. 20:09
 26/37 A kérdező kommentje:
Hát nagyon nem ugyanaz a kettő.
jún. 12. 21:08
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Amit te csinálsz ő vele az is zaklatás. Fejezd be mert ráfizetsz piszkosul.
jún. 12. 21:13
 28/37 anonim ***** válasza:
64%

Hú... 🤦🏻‍♀️ Értem a problémádat, 1 éve vagyok úgy rácsavarodva egy nős fszira, aki le se szar, hogy már ismerkedni sem tudok mással, idegbaj és undor fog el még a gondolattól is, hogy beszélgetnem, találkozgatnom, foglalkozzon kelljen valakivel, aki nem ő. Még jó, hogy nem is kell. De bszki, akkor sem csinálom ezt, max a köszönését viszonzom. Nem érzed, ha mást nem, legalább azt, hogy mennyire megalázod magad ezzel a viselkedéssel? Hogy semmi méltóságod nem marad? Ne tedd már ezt magaddal, kérlek.

Nem tudom, hogy lehet elfelejteni, látod, nekem sem megy. Talán rengeteg évnyi idő... De leállni, semmit sem csinálni/szólni, rá sem nagyon nézni attól még lehet! Az érzéseidet nem tudod uralni, akarattal elmulasztani, de a cselekedeteidet gátolni minden további nélkül képes vagy.

jún. 12. 21:20
 29/37 anonim ***** válasza:
*foglalkoznom
jún. 12. 21:22
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

Pár hete már kiírtad kb ugyanezt a kérdést. Ott leírtuk, hogy nem akar tőled semmit. Mit nem értesz még ezen? 😂😂😂

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Szerintem ez te vagy.

jún. 12. 23:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!