Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jogos hogy visszautasítottam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos hogy visszautasítottam a kolléganőmet emiatt?

Figyelt kérdés
Van egy csinos kolléganőm aki hát akarna tőlem többet... viszont tudom róla hogy a nagy méretet szereti és hogy a férfi sokáig bírja, nekem viszont 11 cm és 5 percig bírom.. így azt hazudtam neki hogy nem érezk iránta semmit
okt. 2. 12:45
 1/10 anonim ***** válasza:
79%

Jogos. Valószínű sok problémától megmentetted mindkettőtöket.

Azt viszont nem tudom kollégaként hogy tudsz ilyesmit. Ez nem igazán olyan infó amit munkahelyen vagy kívül kollégáknak elmondanak.

okt. 2. 12:47
 2/10 A kérdező kommentje:
1. Elég szoros a kollégákkal a kapcsolat.. mint egy nagy család nagy baráti társaság ... együtt nyaralunk egymás esküvőjére megyünk közös programok, pici cég és heten vagyunk
okt. 2. 12:49
 3/10 anonim ***** válasza:
47%
Jól tetted. Csak örökké a nevetség tárgya lettél volna amíg ott dolgozol.
okt. 2. 13:08
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
Jogos? Hát ez fura megfogalmazás :D Azt hittem zaklat vagy mi.
okt. 2. 13:15
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

A barátaim sem tudom, mekkora farkat szeretnek, hála az égnek.

Fura vagy.

okt. 2. 13:16
 6/10 anonim ***** válasza:
51%

Nekem is ovlt kollégám az esküvőmön, intéztem már neki államvizsga tételeket, barátnőt, lakáskeresésben is egítettem stb...

De egyikenk sem tudok ilyen részleteket a magánéletéből. AMi azt illeti, egyik másik ismerősömének sem.

Szóval a kérdés vag ykamu, vagy elképesztően weirdok vagytok..

okt. 2. 13:38
 7/10 anonim ***** válasza:
68%

És ha minőségi szexet adtál volna, esélyt is adtál volna.

Én kipróbáltam volna, de te tudod.

Igaz, nekem 14-15, de az sem óriás.

okt. 2. 13:48
 8/10 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem add meg az eselyt. Nekem eddig a legkisebb merettel rendelkezö ferfival volt a legjobb az együttlet. Nagyon egymasra hangolodtunk, es müködött a dolog.

Szerintem tenyleg nem a meret a lenyeg, hanem,hogy az illetö,hogy tudja hasznalni.

okt. 2. 13:57
 9/10 anonim ***** válasza:
68%
Ha tetszik akkor ne ez legyen az akadály, sokszor csak nagyítás az egész, ha nem paszoltok akkor is adtál egy esélyt dolognak.
okt. 2. 15:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Gyökér voltàl szerintem,mert mindezt simán tudtad volna kompenzálni szàmos egyéb dologgal.Kényeztethetted volna,lehettél volna gyengéd hozzá,lelkizés,bújàs, miegymás utàn összecsiszolódhattatok volna... és akkor màr ezek a dolgok huszadrangúvà vàlhattak volna,sőt,az öt percből lehetett volna tíz,a kis farokból jàtékos fegyver,stb.
okt. 2. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!