Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan hogy megbántad, hogy visszautasítottál valakit?
Nem volt még túl sok ilyen helyzet. Eddig két egyértelmű eset volt, amikor visszautasítottam valakit. Egyiket sem bántam meg.
34/N
Tinikorom végén volt egy srác, akivel nagyon jó barátok lettünk, és egyszer részegen pettingeltünk. Aranyos volt nagyon, helyes, és nagyon odáig meg vissza volt értem. Az volt vele a baj, hogy egy évvel fiatalabb volt nálam (nekem a 3-4 évvel idősebbek jöttek be mindig), és nagyon gáz volt a családi háttere. Erről ő nyilván nem tehetett, de én akkoriban a biztonságot kerestem a másikban(nem anyagi téren), és így, hogy ő is teljesen kivolt az élettől, ezt nem éreztem mellette.
Akkor nagyon sajnáltam utólag, hogy kioffoltam. Kb 2 éve rámírt instán, és valami ontó paraszt lett belőle.
Csak remélni tudom, hogy nem ez az élmény változtatta meg drasztikusan.
Dagi srácokat ki szoktam offolni. Nem bántam még meg.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!