Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pareto elv (80 - 20as szabály) mennyire kezd a való életbe begyűrűzni?
Szerintem internetes ismerkedés esetèn már mindenki beismeri hogy a pareto elv teljesen érvényesül, tehát a nők 80 százaléka a férfiak ugyanazon 20%-át akarja, szerintem interneten ez már lassan 90-10 százalék lesz...
Nyilván általában az ízlés azért hasonló. Az a helyes férfias sármos kisugárzás, ami kell a nőknek, és ez nem feltétlenül sportosság vagy magasság kérdése, hanem egyszerűen belülről jön, tehát egy macis is lehet ilyen vonzó és ez szerintem a férfiak maxm 30 százalékában van ez meg..
Viszont a való életben azért még nyilván messze nem érvényesül ez az elv, hiszen akkor alig lennének párkapcsolatban az emberek, viszont úgy látom hogy mintha egyre jobban kezdene begyűrőzni ez az elv a való életbe is. Nem tudom van-e valami statisztika hogy valóban rohamosan csökkenne a párkapcsolatok száma, tényleg aggasztók lenni a helyzet,
Ilyen baromságokkal csak ezen az oldalon találkozom (nem véletlenül). Itt sok a "fotelhuszár", akik a négy fal között élnek és minden infót a netről gyűjtögetnek. Se barátok, se normális emberi kapcsolatok. Nulla.
Talán ki kéne néha mozdulni és akkor látnátok, hogy a világ baromira nem úgy működik, mint itt a GyK-n.
2#
Megkérdezheted bármelyik nőt, hogy milyen pasi tetszik neki, mindegyik valamelyik toppasi színészt, énekest vagy más sikeres menőmanót fogja mondani.
Átlag Józsi a szomszédból kívül esik az érdeklődésükön...
"ők már többször is egyenesen azt nyilatkoztatták ki, hogy szerintük a férfiak 99%-a egyszerűen selejt"
Agyilag, jelllemben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!