Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pareto elv (80 - 20as szabály) mennyire kezd a való életbe begyűrűzni?

Figyelt kérdés

Szerintem internetes ismerkedés esetèn már mindenki beismeri hogy a pareto elv teljesen érvényesül, tehát a nők 80 százaléka a férfiak ugyanazon 20%-át akarja, szerintem interneten ez már lassan 90-10 százalék lesz...

Nyilván általában az ízlés azért hasonló. Az a helyes férfias sármos kisugárzás, ami kell a nőknek, és ez nem feltétlenül sportosság vagy magasság kérdése, hanem egyszerűen belülről jön, tehát egy macis is lehet ilyen vonzó és ez szerintem a férfiak maxm 30 százalékában van ez meg..

Viszont a való életben azért még nyilván messze nem érvényesül ez az elv, hiszen akkor alig lennének párkapcsolatban az emberek, viszont úgy látom hogy mintha egyre jobban kezdene begyűrőzni ez az elv a való életbe is. Nem tudom van-e valami statisztika hogy valóban rohamosan csökkenne a párkapcsolatok száma, tényleg aggasztók lenni a helyzet,

ma 21:03
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Tudsz akár csak egy okot mondani arra, hogy miért kezdjen az ember lánya ronda, béna lúzerekkel?
ma 21:15
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

Ilyen baromságokkal csak ezen az oldalon találkozom (nem véletlenül). Itt sok a "fotelhuszár", akik a négy fal között élnek és minden infót a netről gyűjtögetnek. Se barátok, se normális emberi kapcsolatok. Nulla.

Talán ki kéne néha mozdulni és akkor látnátok, hogy a világ baromira nem úgy működik, mint itt a GyK-n.

ma 21:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Senkit nem érdekelnek az incelek elvei. Aki dugni akar, az dugni fog, aki csajozni akar, az csajozni fog, ennyi
ma 21:19
 4/8 anonim ***** válasza:
26%

2#

Megkérdezheted bármelyik nőt, hogy milyen pasi tetszik neki, mindegyik valamelyik toppasi színészt, énekest vagy más sikeres menőmanót fogja mondani.

Átlag Józsi a szomszédból kívül esik az érdeklődésükön...

ma 21:21
 5/8 anonim ***** válasza:
A valóság szerencsére teljesen más. Itt gyk-n egyébként sok okos nő már ezt az elvet is meghaladta (amiről mellesleg szintén itt olvastam először), szóval ők már nem is 80-20 vagy nem is 90-10, hanem ők már többször is egyenesen azt nyilatkoztatták ki, hogy szerintük a férfiak 99%-a egyszerűen selejt, és semmit nem ér. Szóval akkor gyk-s mércével 99-1?
ma 21:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"ők már többször is egyenesen azt nyilatkoztatták ki, hogy szerintük a férfiak 99%-a egyszerűen selejt"

Agyilag, jelllemben.

ma 21:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A párkapcsolatok száma nem azért csökken, mert a férfiak nem néznek ki elég jól.
ma 21:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Felesleges ilyen %-okkal dobálózni, ettől senkinek sem lesz jobb az élete, hogy ilyen elméleteket állítunk fel vélt vagy valós tendenciák alapján. Ha igaz, ha nem, senkin nem segít, ha ilyesmiket előhozunk. Mindenkinek egyéniben kell megtalálnia a megoldást, hogy hogy legyen sikeresebb ezen a téren. Az ilyesmikbe való kapaszkodás csak még inkább kudarcra ítéli a sikertelen embereket, mert így az lesz a kifogás,h hát a többség ugyanilyen szerencsétlen, akkor inkább nem csinálok semmit,úgysincs esélyem...
ma 22:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!