Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok olyan nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok olyan nőt aki se nem dagadt se nem anyagias?

Figyelt kérdés
Valami mindig jelen van. Van hogy kedves a nő de mellé dagadt. Van hogy vonzó a nő de mellé milliós fizetéshez köti az ismerkedést. A legrosszabb típus az amelyik ronda kövér. De mellé a 4-500 ezer nettót is kevésnek (átlag alattinak) tartja. Felszínes és goldigger is egyben!
2022. dec. 30. 16:18
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Nem a külső alapján keresek. Kölcsönös alapon szeretném. Meglátok itt egy kérdést hogy valaki egyedülálló… aztán rögtön keresitek hogy mivel lehet a kérdezőt hibáztatni. Sose merül fel bennetek hogy nem a kérdező egyedül a hibás?
2022. dec. 30. 18:43
 22/37 anonim ***** válasza:
95%

Amúgy is csak azoknak van baja azzal, hogy a pénz is számít, akik le vannak égve…😃 egy normális férfi nem fogja úgy félteni a pénzét, mint egy kis kobold (te).

És bocs, de jó nőként miért ismerkednék olyannal, aki nem az embert latja meg bennem és azt, hogy mit adhat (minden téren) hanem csak a formát és még sír is. Lejön ebből az egészből, hogy te nem társat keresel, csak valakit akit dughatsz, szánalmas vagy

2022. dec. 30. 18:44
 23/37 anonim ***** válasza:
67%

21

Bennem tényleg nem merül fel, hogy a többi 8 milliárd ember a hibás, és nem az, aki nem talál köztük egyet sem, akivel kölcsönösen megfelelnek egymásnam.

2022. dec. 30. 18:47
 24/37 anonim ***** válasza:
Gonosz vagy.
2022. dec. 30. 19:01
 25/37 A kérdező kommentje:

22

Tegyél be egy képet magadról te “jó nő” és meglátjuk mennyit érsz. Piacon! 🤣

2022. dec. 30. 19:03
 26/37 anonim ***** válasza:
73%
Nekem a szomszédom a koliban azt ordibálta egyik éjjel a szobájában a barátnőjével, hogy annyi elvárása van egy férfi felé, hogy mosson fogat. Lehet csak rossz helyen ismerkedsz.
2022. dec. 30. 19:08
 27/37 anonim ***** válasza:
67%
Miért tennék be ide egy ilyen oldalra képet? Szerencsére nincs okom arra, hogy bizonygassam neked, visszaigazolasra meg főleg nem
2022. dec. 30. 19:53
 28/37 anonim ***** válasza:
90%
Csóró és csúnya vagy 🤷🤷
2022. dec. 30. 20:11
 29/37 anonim ***** válasza:
2%

Eddig 2 anyagias nőbe botlottam, de őket lekoptattam hamar.

Leginkább az akaszt ki, amikor a magassággal jönnek. Oké, ne legyen a férfi törpe. De amikor azért nem ismerkedik egy 168 centis nő, mert 178 centi vagyok, és 2 centi hiányzik az ő 180-as elképzeléseihez, az iszonyat elképesztő. Bezzeg ha én mondanám, hogy csak X kosaras nővel vagyok hajlandó szóba állni, akkor le lennék hurrogva.

2022. dec. 30. 20:48
 30/37 anonim ***** válasza:
Küldj képet és megmondom mi a baj veled.
2022. dec. 30. 23:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!