Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok olyan nőt aki se nem dagadt se nem anyagias?
Amúgy is csak azoknak van baja azzal, hogy a pénz is számít, akik le vannak égve…😃 egy normális férfi nem fogja úgy félteni a pénzét, mint egy kis kobold (te).
És bocs, de jó nőként miért ismerkednék olyannal, aki nem az embert latja meg bennem és azt, hogy mit adhat (minden téren) hanem csak a formát és még sír is. Lejön ebből az egészből, hogy te nem társat keresel, csak valakit akit dughatsz, szánalmas vagy
21
Bennem tényleg nem merül fel, hogy a többi 8 milliárd ember a hibás, és nem az, aki nem talál köztük egyet sem, akivel kölcsönösen megfelelnek egymásnam.
22
Tegyél be egy képet magadról te “jó nő” és meglátjuk mennyit érsz. Piacon! 🤣
Eddig 2 anyagias nőbe botlottam, de őket lekoptattam hamar.
Leginkább az akaszt ki, amikor a magassággal jönnek. Oké, ne legyen a férfi törpe. De amikor azért nem ismerkedik egy 168 centis nő, mert 178 centi vagyok, és 2 centi hiányzik az ő 180-as elképzeléseihez, az iszonyat elképesztő. Bezzeg ha én mondanám, hogy csak X kosaras nővel vagyok hajlandó szóba állni, akkor le lennék hurrogva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!