Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik le a dagadt férfiakat a társkeresési piacon?

Figyelt kérdés

Olyan mintha élből megkapnák az “értéktelen” jelzőt.

Most ha valaki nem 68 kg hanem 90 azonnal selejt?

2022. aug. 17. 06:25
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%
Mert találnak jobbat, aki nem dagadt. Egyébként könnyű rajta változtatni, ha zavar.
2022. aug. 17. 06:38
 2/43 anonim ***** válasza:
92%
Nem gondolnám, hogy ezért bárkit lenéznének, legfeljebb nem tetszik. Az viszont engedtessék meg mindenkinek, hogy az ízlése szerint válasszon párt!
2022. aug. 17. 06:42
 3/43 A kérdező kommentje:
De miért értéktelen? Nekem ezt mondta egy nő.
2022. aug. 17. 06:45
 4/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy nő ilyet mondott, az az ő véleménye, felesleges azt gondolnod, hogy általános érvényű.
2022. aug. 17. 06:49
 5/43 anonim ***** válasza:
39%

Ha csak szimplán nem vagy helyes, már akkor is értéktelen vagy 😄

#1 Ha könnyen lehetne senki nem lenne dagadt, erre nem gondoltál még?

Lehet, de kemény meló (diéta + edzés)

2022. aug. 17. 06:52
 6/43 anonim ***** válasza:
96%
Amiért a dagadt nőket is..
2022. aug. 17. 06:59
 7/43 anonim ***** válasza:
93%

Ezen most tuti meg fog sertodni valaki, de szerintem azert, mert 100-bol 99x nem egeszsegugyi okok miatt kover valaki, hanem szimplan igenytelensegbol. Nem vallaljak az emberek a kis tetteik utan a felelosseget es inkabb a konnyebbet valasztjak (lepcsozes helyett liftezes, cukormentes ital helyett a cukrosat, stb...) aztan ez a sok kis dontes egy akartgyenge, magara igenytelen ember latszatat eredmenyezo koverseget fog eredmenyezni.

Amugy meg magassag nelkul ertelmetlen sulyt irnod. 150 centihez pl. mindketto sok lenne, mig 200-hoz az egyik mar korosan sovany, a masik meg akar szalkas is lehet.

Keresztkerdes: Ha ugy erzed, hogy a koverseg neheziti meg a tarskeresesedet, akkor miert nem probalsz meg valtoztatni rajta, amikor ez egy olyan dolog aminek az iranyitasa a te kezedben van? En pl. 123 kg voltam 2 eve, de annyira undorodtam magamtol, hogy mar muszaj volt valtoztatni, most meg 79 kg-al mar jol nezek ki.

2022. aug. 17. 06:59
 8/43 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt:

A dagadt nőket is lenézik. Voltam túlsúlyos, le se bagóztak, sőt. Hiába nem töltöttem ki egy széknél többet a tömegközlekedésen, kerültek és nem ültek mellém.

Mikor lefogytam akkor persze máris "érdekessé" váltam. Szóval ne hidd, hogy ez valami speckó férfiprobléma.

Másrészt:

Amennyiben ez zavar téged, le tudsz fogyni. Csak tényleg akarnod kell.

Harmadrészt:

Nem mindenkinek jönnek be a kövérek, szóval az egyéni preferenciát megválogatni úgyse tudod. Ha valakinek emiatt nem tetszel, hát nem tetszel. Neked is gondolom vannak ideáljaid és vannak akikkel sose kezdenél viszonyt.

Negyedrészt:

Fontos leírni és hangsúlyozni, hogy mi nők nem vagyunk testsúlyban annyira válogatósak. Tudom, persze, vannak ideálok, van aki ezt, van aki azt szereti jobban. Viszont áltagosan egy nőnek nem csak egy adott test jön be, hanem egy skála. Nálam például ez a skála a kicsit izmos (semmiképp se nagyon!!) és az aputest között helyezkedik el. A mackós épp-hogy belefér, de ami már efölött van az számomra gusztustalan, undorító és bőőőőven egészségtelen kategória.

Mi nők is emberek vagyunk. A testünk már csak egy ciklus során is sokat tud változni. Vannak nők akik például étkezéstől függetlenül mensinél és ovuláció táján terhes méretűre puffadnak. Ahogy a mell sem lesz olyan szép ciklus végén mint ovulációnál vagy mensinél. Szóval az önismeretünk miatt, mert minket is el kell fogadjanak a változásokkal együtt nekünk is egy skálánk van az ideális testet illetően. Ha viszont te valakinek ezzel a súllyal a felső lécet rúgod a skálán, akkor nem ártana elgondolkozz a fogyáson.

2022. aug. 17. 07:17
 9/43 A kérdező kommentje:
Szerintem a duci nőket nem nézik le tömegesen a férfiak.
2022. aug. 17. 07:20
 10/43 anonim ***** válasza:
100%

9-es:

Tapasztalatból írod?

2022. aug. 17. 07:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!