Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik le a dagadt férfiakat a társkeresési piacon?

Figyelt kérdés

Olyan mintha élből megkapnák az “értéktelen” jelzőt.

Most ha valaki nem 68 kg hanem 90 azonnal selejt?

2022. aug. 17. 06:25
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

10-es

Igen. Nekem semmi bajom a duci nőkkel.

2022. aug. 17. 07:32
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
Szuper. Nagy valószínűséggel a duci nőknek sincs veled bajuk. Szóval náluk próbálkozz.
2022. aug. 17. 07:36
 13/43 A kérdező kommentje:

Volt már duci barátnőm kb 10 évvel ezelőtt. Bár nem sokáig de nem a testsúlyon múlott.

Én őszinte típus vagyok; azért a kicsit vékonyabbakat szeretem. De 181/94 el én nem vagyok trendi testalkatú. Nagyon nem.

2022. aug. 17. 07:38
 14/43 anonim ***** válasza:
100%

Szívás, mert amíg te nem fogysz le addig valszeg nem lesz vékony barátnőd.

A válasz, amit vártál: azért nézik le a dagadt férfiakat mert vékony barátnőre vágynak. ÉS rohadtul nem oké, hogy a kapcsolatban valaki ad magára, edz, egészségesen étkezik, csinosan öltözködik, stb. míg a férfi tag meg szedi fel a kilókat de azért várja, hogy a csaj szexibe várja és lássa a faszát szopás közbe ne pedig csak az úszógumit.

2022. aug. 17. 07:42
 15/43 anonim ***** válasza:
100%

Szóval az alapján kovetkeztetsz arra hogy nem nézik le őket, hogy te egy magad tudod hogy te nem nézed le őket.

És az alapján kovetkezteted hogy fordítva viszont igen mert egyetlen egy nő csúnyát mondott neked.

És szerinted akkor ez már általános érvényű. Hát te se álltál sorba mikor az észt osztották.

2022. aug. 17. 07:50
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Te is a vékonyabbakat szereted. Fel lehetne akkor tenni a kérdést egy kövér nő szájából, hogy "még a kövér pasiknak is a csinos nők kellenek". Csak ezt mi már tudjuk elég régóta.
2022. aug. 17. 07:58
 17/43 anonim ***** válasza:
74%

90 kg dagadt?

Hány cm magassághoz? 160?

Én 188 cm magas vagyok és 87 kg és nincs rajtam felesleg

2022. aug. 17. 08:20
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

17-es:

Ez annyira nem számít. Van aki a magassága-100 aránnyal tökéletesen néz ki, van aki viszont kövér ehhez képest. Valószínűleg neked egyenletesen oszlik meg a súlyod és izmod is van, ha nem is látványos. De például én 150 centis nőként 55 kilóval igencsak husisnak számítok a tükörbe nézve, mert nekem egész biztos, hogy pontosan 0 izmom van.

2022. aug. 17. 08:24
 19/43 anonim ***** válasza:
94%
#18: Azon könnyű változtatni. Eljössz velem edzeni?
2022. aug. 17. 08:30
 20/43 anonim ***** válasza:
100%

19-es:

Ez nagyon kedves ajánlat, köszönöm :) de nem, egy hónap múlva lesz egy műtétem ami után az emberek nagyon nagy százaléka drasztikusan lefogy, emiatt nem szeretném, hogy átlagos testalkatról lemenjek majd soványra. Jobb ha szimplán a mostani enyhe túlsúlyból megyek le átlagosra.

Érdekes ebből a szempontból a testem, mert tavaly voltam 45 kiló is és az meg már mindenki szerint kórosan sovány kategóriába esett kinézetem alapján. Furcsa, hogy 10 kiló ennyit tud változtatni az emberen.

2022. aug. 17. 08:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!