Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik le a dagadt férfiakat a társkeresési piacon?

Figyelt kérdés

Olyan mintha élből megkapnák az “értéktelen” jelzőt.

Most ha valaki nem 68 kg hanem 90 azonnal selejt?

2022. aug. 17. 06:25
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
29%

Férfi 100kg alatt? Az még csak gyerek.... :)

Félretéve a viccet, 20-30 éve nem az volt az erény a férfiknál ha 5% testzsírral rendelkezett, hanem ha pakolt magára valami izmot és nem esett nehezére fekvőtámaszokat vagy felhúzásokat végezni. A súly persze relatív, egy 185-190cm embernél a 90-100kg teljesen normális, egy alacsonyabb termetű férfinél természetesen sok.

Középiskolában 30 évvel ezelőtt 12 voltunk fiúk az osztályból, emlékszem hogy anno évente volt felmérés és az orvos direkt kihangsúlyozta, hogy aki nem sportol és edzi magát az pórul fog járni ha elviszik katonának. 2 srác volt aki vékonyka volt, többiek mind 80-90kg között. Mostani fiatalságot elnézve nagyon elszomorító a látvány, néha csak az arcot látva lehet eldönteni hogy fiú vagy lány áll előttem.

2022. aug. 17. 08:56
 22/43 anonim ***** válasza:
100%

21-es:

Már meg ne haragudj, de messze nem oké ha egy 16 éves fiú már 90 kilót nyom.

Egy srác inkább legyen egészségesen átlagos vagy kicsit vékonykább mintsem túlsúlyos.

Egyébként nekem apám is vékony alkat volt és a katonaságon nem hogy nem szívta meg, de ott hízott fel a sok szartól amivel etették. Sőt, mondta, hogy akik nagyon vékonyak voltak azokat nem is rendes katonának vitték hanem növénytermesztőnek. Tehát a rendszer se volt teljesen hülye, hogy a olyan piszkafáknak adjon puskát a kezébe akiknek eltörik a válla az első lövés után.

2022. aug. 17. 09:03
 23/43 anonim ***** válasza:
94%
Én 170 centi vagyok 90 kiló, ja de izomban. Nagyon nem mindegy miből áll az a testsúly, az izmot a legtöbb nő szereti, a hájat meg nem.
2022. aug. 17. 09:05
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

21 vagyok.....

Amit meséltek neked a katonasággal kapcsolatban annak fele sem igaz, nagyon nem mindegy hova soroztak be és milyen alakokkal kerültél össze. Aki kórosan vékony volt azt nem vitték el alaki kiképzésre, vagy felmentették vagy irodai szolgálatot kapott(később polgári szolgálatnak hívták) akit egészségesnek találtak és a sorozáson megfelelt az ment a többivel. Amikor bekerült a laktanyába imádkozott, hogy irodai munkára kerüljön vagy konyhára, vagy raktáros legyen, mert máshol kikészült pár nap alatt, csicskáztatták és még hosszasan tudnám sorolni.

Egy 16 éves fiú aki van 175-180cm és rendesen sportol az min 70kg, aki ennél vékonyabb az nálam női kategória. Sok sportot kipróbáltam fiatalon, atletizáltam, eveztem, kosaraztam, még a küzdősportokat is kipróbáltam, 14 évesen már 80kg voltam 181-182cm mellé és ez egyáltalán nem volt kiugró. Olyan gimibe jártam ahol szinte az összes fiú sportolt, nálunk az volt a ritka ha valaki nem képezte magát. Nekem nem adatott meg hogy gyerekem szülessen, de ha lenne biztosan beíratnám sportolni, mert számomra ez alap. A versenysport már egészen más kategória, azt nem keverném ide, arra senkit sem szabad kényszeríteni, csak addig csinálja amíg kedvét leli benne.

2022. aug. 17. 09:33
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

A lenézés, és a nemtetszés két teljesen különböző dolog.

Én is kövér vagyok. Oké, nem vészesen a kb. 30-as BMI-vel, de azért távol állok a görög istentől. :D Sok más dologért többen néztek már le, mint a súlyom és az alkatom miatt. Az, hogy sokaknak nem jövök be, az meg egy másik kérdés. Attól, hogy valaki nem néz le, még nem kell, hogy tetsszek is neki. Nekem sem tetszik mindenki, ez mégsem jelenti azt, hogy lenézném őt.

Az, hogy a kövér nőknek könnyebb lenne, szintén marhaság. Sőt, tudod, sok egyéb tényező is van a nőknél, ami alapján lazán ignorálják őket.

De ami a lényeg: kövér vagyok, és van barátnőm. Ő nem kövér. Igaz, nem is egy zörgő csontú anorexiás, de orvosilag pont a normális testtömeg-tartományban van. Őszintén szólva sokáig nem is gondoltam, hogy lehet nála esélyem, de látod: együtt vagyunk. Többször őszintén rákérdeztem már, hogy zavarja-e a külsőm, de mindannyiszor azt mondta, hogy semmi baj a külsőmmel, jól nézek ki. Ettől függetlenül le fogok fogyni, már 5 kiló le is ment rólam. Nem azért, mert ne tetszenék neki, hanem mert egészséges szeretnék lenni. De ez megint már más kérdéskör.

2022. aug. 17. 09:36
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, van rajtad +13 kiló elvileg, rajtam +5kg van, és még rendesen aputestü vagyok, amin dolgozok.

Sok párkereső férfi vetélytárs van, (ugyemanapságanemfüggetlenekis) ezért a nem átlagos külsejű, de kelendő nők is kapósabbak. Le kell fogynod, ha idegenben akarod elérni, hogy kapósabb legyél, vagy várd ki amíg eléd sodor az élet valakit, akinek lesz esélye megismerni és előre jönnek más tulajdonságaid, a benyomást illetően.

2022. aug. 17. 09:37
 27/43 anonim ***** válasza:
86%

Amire 21-es gondolt az szerintem nem az, hogy 16 évesen 90 kg-ot kéne nyomnia egy fiúnak, hanem az, hogy a mai fiúk férfiatlanok. 170 centi, 60 kg, teljesen szőrtelen, feszülős ruhák, kevés izom, kb. épp hogy nem sminkelnek, és ezt nem elhízott öregként, hanem sportos fiatalként erősíteném meg.

Szerintem nagyon sokak előtt nincsen egy erős, határozott férfi példakép, aztán az eredménye az, hogy elnőiesednek.

2022. aug. 17. 09:51
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

90kg még nem feltétlenül dagadt. Nekem az számít dagadtnak ha lógós hasa van, löttyedt karok, nagy csöcsök.

Nem a lenézés szót használnám, inkább csak azt mondok ez a típus engem nem vonz. 0 fizikai vonzalom. Lehet a legaranyosabb, legkedvesebb pasi de fizikai értelemben az ilyen taszít. Nem tudnék ilyennel szexelni. Egyszerűen undorítónak tartom és kész. Inkább maradok egyedül, de nem tudnék ilyennel lefeküdni.

2022. aug. 17. 09:57
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

21 vagyok

A BMI index egy nagyon csalóka viszonyszám, mert a genetikát és a testfelépítést egyáltalán nem veszi figyelembe. 190cm mellé 73kg ideális testsúly egy férfinél? Még egy nőnél is kórósan soványnak mondanám ha sportol. 2 ugyanolyan magas férfinél csak a csontozatban simán lehet 5kg eltérés azonos magasság és szélesség mellett, ez szimpla genetika. Az izom sűrűsége jóval nagyobb a zsírnál, ez akár 30% is lehet, ezt még testzsír százalékkal sem lehet jellemezni.

2022. aug. 17. 09:58
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
Le nem nézik, de sokaknak nem ez tetszik
2022. aug. 17. 10:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!