Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le a dagadt férfiakat a társkeresési piacon?
Olyan mintha élből megkapnák az “értéktelen” jelzőt.
Most ha valaki nem 68 kg hanem 90 azonnal selejt?
Milyen magasság és testzsír mellett 90kg, barátom?
Én 95kg vagyok. Csak éppen 192cm és heti 3x edzek.
Pont ugxanazért amiért a dagadt nőket is.
Mert mindenki szeretne a párjához szexualisan vonzódni
Hát de akkor nem vagy olyan kövér, fogyj egy 10 kilót, edz kicsit és jobb is lesz.
Vannak ilyenek férfiba is, akik leszolnak mást. Számodra ez jelentéktelen kéne, h legyen.
N 30
Hacsak emiatt esne ki egy férfi (ahogy a nőknél van), még azt mondanám, igazságos lenne a piac. Bárki le tud fogyni, ez a legkevesebb, amit megtehetsz.
Viszont a magasságodon már nem tudsz változtatni, az állkapcsod nem fog megnőni és nem fogsz hajat se növeszteni, ha a genetikád nem engedi.
Nem hinném, hogy lenézik. Talán az olyan nők, akik annyi visszajelzést kapnak, vagy annyira beképzeltek, hogy azt gondolják, válogathatnak. Van is egy rakás szingli csaj, aki arra vár, hogy felfedezze egy jópashee.
A legtöbb nőt szerintem a személyiséggel le lehet venni a lábáról. Egy kórosan elhízott férfi, vagy nő, nem igazán vonzó. De 10-15 kg. plusz nem tényező.
Egykor 186 magas voltam, és 72 kg. Nem azért csajoztam nehezen, mert vékony karjaim voltak, amit hiába edzettem, hanem mert csóró voltam állandóan. Zabáltam mindenfélét, de nem maradt meg rajtam semmi kb.25 éves koromig. Azután megházasodtam, és jöttek föl a kilók. Amikor éppen fizikai munkát végeztem, vagy lóti-futi voltam, visszamentek a kilók. Amikor ülős munkahely volt, feljöttek. A kaja minősége, mennyisége nem változott.
A nőknél is valahogy így lehet az idő előre haladtával, csak ők több munkát, koplalást tesznek bele, hogy formában maradjanak. Náluk is a személyiség lehet a szexepil, egy bizonyos testalkatig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!