Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen mért mindig a dagadt lányok találnak meg?
Figyelt kérdés
Én mindenkit jobbra húzok, még a hirdetéseket is. 10ből 9szer kövér/elhízott/túlsúlyos lányokkal van match. Pedig én a vékony nagy mellűeket szeretem. Honnan van ilyen sok felhízlalt nő? Mért mindig csak nekik tetszem tinderen, amikor a valóságban átlagos/vékony lányoknak jövök be?
30F
#szex #vonzalom #társkeresés #hányinger #elhanyagoltság #zsáner #disznózsír #Tinder #varacskoszaurusz #obezitás
2017. okt. 7. 08:57
1/23 anonim válasza:
Ha te a valóságban bejössz az átlagos, vékony lányoknak, mit keresel tinderen?
2/23 A kérdező kommentje:
Növelem a szortimentet.
2017. okt. 7. 09:01
3/23 anonim válasza:
Ott rontod el, hogy nem érted magát az alkalmazást... Talán csak a vékony nagymellűeket kéne jobbra húzni, akik tetszenek, nem gondolod? Most előrébb vagy azzal, hogy matchelsz azokkal, akik nem kellenek neked? Hol van ebben a logika? Még ha valaki úgy húzogat mindenkit jobbra, hogy mindegy neki hogy néz ki, csak akadjon valaki, azt még valahol megértem, de te ezek alapján simán csak ostobának tűnsz...
4/23 A kérdező kommentje:
Nincs nekem időm minden nőt egyenként nézegetni. Gondoltam, majd utána selejtezek, de nem gondoltam, hogy ennyi a lomtalanításra váró emberi hulladék.
2017. okt. 7. 09:04
5/23 anonim válasza:
Talán mert a kövér nők az egyetlenek akik hozzád hasonlóan mindenkit jobbra húznak
6/23 anonim válasza:
similis simili gaudet, ahogy a művelt latin mondja.
de hogy te is megértsd: suba subához, guba gubához.
7/23 anonim válasza:
Elsőre még valahol próbáltam érteni a problémád, de az utolsó kommentedtől felfordult a gyomrom
Nálad még szegény kövér nők is csak sokkal jobbat érdemelnek
8/23 anonim válasza:
Talán azért, mert csak nekik jössz be? Ha élőben vékony lányokkal szokták ismekedni, akkor gondolom képen ronda vagy.
10/23 anonim válasza:
Azok a keresőszavak :DD
Kösz kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!