Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen mért mindig a dagadt lányok találnak meg?
Én mindenkit jobbra húzok, még a hirdetéseket is. 10ből 9szer kövér/elhízott/túlsúlyos lányokkal van match. Pedig én a vékony nagy mellűeket szeretem. Honnan van ilyen sok felhízlalt nő? Mért mindig csak nekik tetszem tinderen, amikor a valóságban átlagos/vékony lányoknak jövök be?
30F
" minden nőt jobbra húzni, és reménykedni abban, hogy lesz köztük olyan, aki tetszik nekünk. [...] csak a nekünk tetszőt húzzuk jobbra"
Magadnak mondasz ellent. Hiába húzol jobbra mindenkit, utána úgyis csak azzal állsz szóba, aki neked tetszik - ergo, akit amúgy is elhúztál volna.
Ez esetben legyen már benned annyi tisztelet a többi társkereső iránt, hogy funkciójának megfelelően használod az alkalmazást... Tökmindegy, hogy kövér, ronda, ferde fogú, akármi az adott nő, ő is megérdemli az esélyt, hogy normális párokat dobjon fel neki a rendszer, nem téged/titeket.
Ugyanúgy te is tiszteld magadat annyira, hogy ne legyen tökmindegy, kivel ismerkedsz, lyuk-lyuk jeligére.
#18 Egyszer próbáltam ki a tindert, volt pár matchem ugyan, de mivel utána egyikből sem lett beszélgetés... :) Gyanítom, ők is ilyen módszert használtak, mint te és a kérdező.
Mindenesetre nem vagyok top nő (szerencsére nincs is szükségem rá, van párom), de ettől függetlenül is ostobaságnak tartom, amit csináltok. A párkeresés nem a nagy számok törvényéről szól. Ezzel a módszerrel max még értéktelenebbnek érezheted magad, hiszen mi a garancia rá, hogy a sok-sok match nem csak ugyanazt csinálja, mint te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!