Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha dagadt valaki és a farka is kicsi az eláshatja magát?
180/110 , 12 cm farok
A menő 18-32 közötti vékony nőknél így semmi esélyem? Jah és minimálbért keresek.
Igen, valszeg náluk semmi esélyed.
Az én életemben 2 férfi, egyiket szerettem, másikkal most vagyok együtt, mindkettő túlsúlyos, 190cm és termetéhez képest átlag vagy az alatti a mérete.
Nagyon nem számít ez, ha van érzelem.
Na persze én 34 éves telt nő vagyok, nekem semmi gondom a plusz kilókkal, úgyhogy pasikon is bejön.
Neked kell itt instamodell. Fogyj le, keress naggggyon jól, és talán összejön egy olyan nő.
Vagy megszívtad. Na persze, ha izmos ès pénzes vagy, is megszívathatnak. :)
Haver, nemrég én is kiírtam ide egy ilyen kérdést. :D Megértelek, hogy aggódsz emiatt.
De ha az önsajnálatot félreteszem, akkor reálisan én is tudom, hogy bár hátrányban vagyok ezek miatt, de az nem feltétlenül akadály. Mi is találhatunk olyan nőt aki őszintén szeret és elfogad minket. Persze egy általad említett menő csajra tényleg nagyon kis esélyed van, de nem is értem, hogy miért ez az elvárásod, a szeretet, szerelem, vonzalom nem elsősorban azon múlik, hogy milyen szexik és menők a felek. Azt javaslom, hogy szélesítsd a látóköröd potenciális partnerek terén, ne húzd le magad, bízz magadban, merj kezdeményezni, légy a nőkkel kedves és tisztelettudó, tiszteld és szeresd őket és önmagadat is.
Kérlek ne add fel, ha kitartó vagy, előbb-utóbb biztosan meg fogod találni azt, akivel kölcsönös szerelemben éltek majd, és boldogok lesztek együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!