Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok olyan nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok olyan nőt aki se nem dagadt se nem anyagias?

Figyelt kérdés
Valami mindig jelen van. Van hogy kedves a nő de mellé dagadt. Van hogy vonzó a nő de mellé milliós fizetéshez köti az ismerkedést. A legrosszabb típus az amelyik ronda kövér. De mellé a 4-500 ezer nettót is kevésnek (átlag alattinak) tartja. Felszínes és goldigger is egyben!
2022. dec. 30. 16:18
1 2 3 4
 11/37 Lady Beth ***** válasza:
100%
Miért nem próbáltál segíteni lefogyni annak a hölgynek akit kedvesnek találtál?
2022. dec. 30. 17:01
 12/37 A kérdező kommentje:
Én a való életben is kimondom amit gondolok. A játszmázás meg a képmutatás az a nők jellemzői.
2022. dec. 30. 17:03
 13/37 anonim ***** válasza:
92%

Az ordenáré bunkóságot pedig az őszinteség köntösébe bugyolálni férfi tulajdonság.

Tudod, van olyan, hogy udvariasság, tisztelet és empátia. Nem kell hozzá képmutatónak, se játszmàzónak lenni.

Tudod, az őszinteséghez empátia és intelligencia is kell, a tahósághoz pedig csak a hozzád hasonlók szemèlyisége.

Ha tényleg őszinte lennél, nem pedig képmutató, akkor ideírnád, hogy:egy ócska bunkó vagyok, akinek tetszik, tetszik, akinek nem, nem. Tudomásul veszem, hogy lehet, ezért maradok egyedül.

2022. dec. 30. 17:07
 14/37 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon jó is hogy magadat adod, így legalább elkerülnek az igényes nők bármilyen az alakjuk.
2022. dec. 30. 17:08
 15/37 A kérdező kommentje:

(100%

Az ordenáré bunkóságot pedig az őszinteség köntösébe bugyolálni férfi tulajdonság.)

Ezen jót nevettem! Köszi. Igazából rengeteg bunkóságot tapasztaltam az embertől életem során. Ez nem mentség ugyan; de biztos benne van az én jelenlegi stílusom kifejlődésében. Ez olyan mint mikor egy gyereket egész gyerek korábban bántanak a szülei és a jó gyerekből sorozatgyilkos lesz. Pedig nem lett volna olyan ha normális bánásmódban nevelik.

2022. dec. 30. 17:14
 16/37 anonim ***** válasza:
57%
4-500 nettó tényleg átlag alatti. Nálam amúgy labdába se juthatnál 1, alpári a stílusod, amit te szókimondónak tartasz, az számomra taszító 2, az én fizum nettó 800, csak olyan pasival ismerkedem, aki hasonló pénzt keres.
2022. dec. 30. 17:16
 17/37 A kérdező kommentje:
Utolsó nem tusom ki vagy. De sok szerencsét hogy megtaláld a 800 ezres álom pasidat!
2022. dec. 30. 17:18
 18/37 anonim ***** válasza:
Ilyen Mo.-n nincs, az egyik magával vonzza a másikat.
2022. dec. 30. 17:25
 19/37 anonim ***** válasza:
32%
Hogy a francba kell labdába jutni?
2022. dec. 30. 17:31
 20/37 anonim ***** válasza:
95%
Miért, te ezek szerint nem külső alapján keresgélsz? Nyilván azt nézed, hogy jól nézzen ki és mellé még nulla igényei is legyenek, hogy használhasd kedvedre. Képmutató vagy, ennyi a sztori.
2022. dec. 30. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!