Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jutottunk el oda, hogy a nők már inkább választanak egy vibrátort mint egy sikertelen pasit?
80-as.
De most ennyi erővel a férfiak és ide írhatnák a sérelmeiket a nőkkel szemben, legyünk őszinték azért mi is vagyunk egy páran.
Csak szerintem nem az összes tartozik ezen kérdés alá.
Amennyiben valaki leírta volna, hogy , hogy a hajdani párja miután a karrierjében komoly bukásokon ment keresztül teljesen megváltozott, elhanyagolta a családot, a barátait és saját magát nem szeretne meg egy ilyen kapcsolatot, de meg az esélyét sem.. azt mondom rendben.
De itt többnyire bunkó “férfiakról” volt szó, csakhogy ezek lehettek üzletemberek is, kiváló baráti társasággal stb.
Az anyagi hátterétől nem függ.
A vérmerseklet, ami fontos. Van e habitusa.
Egy magyar férfit kár egy lapon említeni egy spanyollal, ahogy a parizert a serrano sonkával.
"81-es szerintem arról beszél, hogy a sikertelenség nem szükségszerűen tesz valakit rossz szeretővé, ahogy az anyagi előmeneteltől sem föltétlenül lesz valaki jó az ágyban"
Kérdezőn kívül ez mindenkinek világos. Tök mindegy, hogy sikeres-e a pasi vagy nem, ha olyan, mint a leírásokban.
#86: Meg kéne tanulni olvasni a sorok között.
Gyökér férfi = elég jól néz ki, hogy azonnal aláfeküdj aztán lám, kiderül róla, hogy gyökér, mert rajtad kívül rengeteg más nőnek is bejön, hiszen köztudottan jó pasi.
Átlagos férfi = elég vállalható, hogy bemutasd a szüleidnek és jól is érzed vele magad, de semmi extra, ha jó az ágyban, akkor pipa, ha egzisztencia is oké, még egy pipa, ha ugyanazt akarja mint te (mert te kompromisszumot csak a jó pasikért vagy hajlandó kötni) szintén pipa és ha elég kijött, akkor összejössz vele, közben a férfi úgy érzi, mintha állásinterjún lenne. És kiemelném az ÉRZI kifejezést. Nem kell nyíltan feltenned neki a kérdést, hiszen ÉRZI, hogy teszteled, dilemmázol, mérlegelsz.
Átlag alatti férfi = ő az, akit még az igényesebb prostituált is néha elhajt arra hivatkozva, hogy ő élvezni is szeretné a munkáját azon túl, hogy a férfiállat pénzt ad neki.
Persze rá jogosan lehetne mondani, hogy mondjuk fogyjon le, de egy olyan világban, ahol Sirokai Diána modell lehet, ne legyen már probléma egy Gesztesi Károly testalkat. Mondom ezt úgy, hogy nekem közöm nem volt soha ehhez a testalkathoz, csak férfiakon már neki is beszólnak, hogy pocakos: [link]
Nőknél meg ők teljesen rendben vannak: [link]
talán az elsőt hívhatnád molettnek, ha nem lenne feka, de rájuk semmi negatívat nem szabad mondani, ezért amíg ő nem hívja magát molettnek, te ilyesmivel nem jellemezheted, mert akkor rasszista is vagy, nem csak szexista és nősanyargató, aki a gebéket szereti.
"De most ennyi erővel a férfiak és ide írhatnák a sérelmeiket a nőkkel szemben"
Két alkalommal is megtörtént eddigi rövid szexuális életem során, hogy éppen akkor jött meg. Ezt nők tudják, hiába számolod a napokat, sosem tudhatod mikor jön meg, pláne órára pontosan. Nálam simán 1-1 héttel korábban/később szokott.
Szóval véres lett a gumi. Nem nagyon, hiszen akkor indult el, de olyan lett. Látnotok kellett volna, hogy ugrik ki alólam a pasi (mindkettő), öltözik fel SOS és lép le, pont mintha éppen HIV-vel fertőztem volna meg.
Gyökér férfi = proli nevelésben részesült, érzelmi intelligenciában szegény, a nőt tárgyiasító személy. Kinézettől független.
Átlagos nő egy férfi szemében = elég vállalható, hogy bemutassa a szüleinek és jól is érzi vele magát, de semmi extra, ha bevállalós az ágyban, akkor pipa, ha egzisztencia is oké, még egy pipa, mert rettegsz az aranyásóktól. Ha ugyanazt akarja mint te, szintén pipa és ha elég kijött, akkor összejössz vele, közben a nő úgy érzi, mintha állásinterjún lenne.
#89: Ne forgasd ki. Én sosem akartam bemutatni senkit a szüleimnek, de mindegyik meg akarta őket ismerni, aztán szomorúan konstatálni, hogy belőlem sem lesz egzisztencia.
Az ágyban átlagos dolgokkal megelégszem.
Egzisztenciát meg nem vártam el a nőktől, sőt, inkább taszított, feszélyezett, amikor valakinek pl. akár kocsija van, mert akkor cikibbnek éreztem, hogy nekem nincs és nem azért, mert akarnék valaha is kocsit. Vagy ha valaki trópusi országokban nyaralt, akkor már ezeket nem tudom überelni, de megismételni sem, mert évi 3 milliós jövedelemből sajnálnék 1 milliót elkölteni pár nap élvezetért.
Az meg tényleg megint az én hibám, hogy nem vagyok felelőtlen és nem ígérek örök szerelmet olyan nőnek, aki gyereket akar, vagy akinek olyan elképzelései vannak az életről, ami egyáltalán nem reális és ő nevez engem lustának, ha ezt matematikailag levezetem neki.
De éljen az egyik napról a másikra élés, 1 milliárd légy nem tévedhet.
A maffiában van az, hogy ölnöd kell azért, hogy zsarolható legyél és akkor befogadnak maguk közé. Néha azt gondolom, hogy sok nő is ilyen. Kiszolgáltatott helyzetbe kell tennie magát a férfinek és ettől érzi a nő azt, hogy nyeregben van vele szemben, ha pedig egyszer rá lesz utalva a nőre (ami nem kérdés, csak az, hogy mikor, mert a világ folyamatosan változik), akkor megkaphatja a pofájába még évek múlva is, hogy "a covid alatt én tartottalak el".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!