Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan jutottunk el oda, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jutottunk el oda, hogy a nők már inkább választanak egy vibrátort mint egy sikertelen pasit?

Figyelt kérdés
2022. dec. 19. 07:03
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/252 anonim ***** válasza:
22%

#112: "Orgazmusom talán 100-ból 1-el lehet, ùgyhogy inkább vibrátor."

Nem tudom hány éves vagy és mi a szakmád, de ekkora mintavételnél azért felmerül a kérdés, hogy talán veled lehet valami probléma.

Nem szégyen szexológushoz menni, de kezdheted a nőgyógyásznál vagy sima pszichológusnál is.

Meg azzal remélem nem mondok újat, hogy 100+ különböző férfit ha valamelyik tipikus módon szedted össze, akkor ne csodálkozz, hogy nem lett orgazmusod.

Mert ha szórakozóhelyen kapartad össze, akkor valószínűleg még alkohol vagy drog is volt benne, ha meg Tinderen, akkor valószínűleg te is azok közül választottál, akiknél sorban állnak a nők és nem tudja éppen hogyan táblázza be őket, hogy egyik se sértődjön meg, mert nem írhatja nyíltan, hogy van még másik 3 lány, akivel előbb matcheltem és abból még legalább kettőt meg akarok dugni mielőtt te következel. Nyilván az ilyen ha tudna teljesítményt nyújtani se fog a saját élvezetén túl veled foglalkozni, mert akkor legalább megspórolod a felesleges drámázást és nem szerelmesedsz bele, szépen elvagy otthon miután ürítettek egyet benned és sírdogálsz egy kicsit, hogy megint ugrott egyet a mennyiség, aki nem keres utána, te pedig minél több ilyen dugott meg annál kevésbé fogod keresni a következőt.

Azzal meg remélem szintén nem mondok újat, hogy nagyon ritka az, hogy elsőre tökéletes lesz a szex, a férfiaknak más, a nő azért összetettebb ahhoz, hogy inkább ritka kivétel, akinek minden jött-ment idegennel van elsőre orgazmusa, mint általánosság.

2023. jan. 2. 14:18
 122/252 A kérdező kommentje:
ki se kell emeleni a kérdést és úgyis jönnek bőven válaszok érdekes...
2023. jan. 2. 16:52
 123/252 anonim ***** válasza:
87%

123

Szerintem úgy értette, hogy 100 szexboől egyszer van orgazmusa, te okos. :DD

2023. jan. 2. 17:07
 124/252 anonim ***** válasza:
13%

ugyanott vagyunk, mert ha az egy férfival van, akkor

- ha elmondta neki, mi hogyan jó és már a bevezető időszakban sem figyel rá a férfi, minek van még vele?

- ha nem mondta el neki, mit szidja a férfiakat?

- ha sorozatban az első kategóriába tartozó férfiakat választ, azt miért ránk többiekre keni?

- ha már ránk akarja kenni, miért neten se bátor nyúlbella?

2023. jan. 2. 21:51
 125/252 anonim ***** válasza:
88%
Soha semmi nem a férfiak hibája.
2023. jan. 2. 21:52
 126/252 anonim ***** válasza:
10%
#123: Akkor pedig nem a megfelelő emberrel van együtt.
2023. jan. 2. 23:46
 127/252 anonim ***** válasza:
22%

125-ös.

Nem arról van szó, hogy nem lehet egy férfi hibás, csupán az az idegőrlő, hogy mindenki próbálja azt megmagyarázni, hogy mindig a férfi a hibás. Ezzel szembe én pl leírtam, hogy vannak férfiak, akik ugyanúgy csalódtak a nőkben (mint pl én is), mégsem kezelnek előítélettel titeket. Jó magam is megkaptam egy hozzászólás utána, hogy a selejthez tartozok, csak azért mert a véleményem nem egyezik máséval.

Mindig van valami, amibe bele lehet kötni.

Nem teljesít jól az ágyban, mert kevés kapcsolata volt? Vagy nyúlbéla anyuci kedvence, vagy csak simán nem érdekli a nő, azaz bunkó paraszt. Jól teljesít, de nem akar elköteleződni? Bunkó paraszt. Nincs elit beosztása, jól se keres? Hogy tart el amíg gyereket nevelek? Jól keres, de a beosztása miatt sokat dolgozik, megesik, hogy későn ér haza? Elhanyagol és biztos szeretetőt tart, bunkó paraszt. Nem divatos? Igénytelen. Mindig jól öltözött, de sokat készülődik stb? Mi az már, hogy több ruhája van, mint nekem, rá kell várni indulás előtt.

Ugyanez megfordítva.

Nem teljesít jól az ágyban, mert kevés kapcsolata volt? Tisztességes nő, aki megválogatja kivel fekszik össze. Jól teljesít, de nem akar elköteleződni? Had döntse már el, hogy kinek akar gyereket szülni. Nincs elit beosztása, jól se keres? Nem lehet mindenki orvos, vagy mérnök. Jól keres, de a beosztása miatt sokat dolgozik, megesik, hogy későn ér haza? Egy nő nem építhet magának karriert? Nem divatos? Nem lehet mindenki modell. Mindig jól öltözött, de sokat készülődik stb? Nemhogy örülnénk, nekünk akarja kicsípni magát.

Persze ez így nagyon le van sarkítva, de szerintem érezhető a különbség. Aztán nekem ne mondja senki, hogy akinek nem inge.. nekem is van olyan életstílus, ami nem fér bele, amit én nem tudnék képviselni, amit csúnyán fogalmazva megvetek, csak az a különbség, hogy nem teszek különbséget férfi és nő között. Nem a komplett nemmel, hanem a stílus képviselőivel nem értek egyet.

Elvileg érett nők írnak ide, de csak a mutogatás megy, mint az óvodában, hogy jaj nem én voltam, Pistike a hibás..

2023. jan. 3. 06:22
 128/252 anonim ***** válasza:
20%

#127: "Ezzel szembe én pl leírtam, hogy vannak férfiak, akik ugyanúgy csalódtak a nőkben (mint pl én is), mégsem kezelnek előítélettel titeket."

Azon túl, hogy nekünk mindezek a kudarcok és sérülések ellenére újra és újra aktívan kell próbálkozni, hiszen megkapjuk, hogy mi vagyunk a férfiak és nehogy már egy nő kezdeményezzen...

Ezzel szemben a nőnek volt mondjuk 5-6 csalódása és már fontolgatja a macskakérdést és az önként vállalt cölibátust meg minden férfi disznó, mind egyforma.

Itt is érdemes lenne a saját ház táján söprögetni, hogy azt az 5-6 férfit nyilván valamilyen szempont alapján választotta ki és nagyon de nagyon ritka a valóságban az, amit szeretnek túlzásokkal előadni, hogy náluk bizony ténylegesen csak az öregek, segédmunkások, stb. próbálkoznak. Akkor valamit nagyon rosszul csinálnak.

Ha pedig ennyiszer rosszul választ, akkor nem megmaradni azon a tengelyen, hogy "SZÁNDÉKOSAN választottam csúnya pasit és az is átvert/megcsalt, sőt, az volt a legrosszabb mind közül, innentől visszatérek a biztos rosszhoz."

Főleg, hogy valószínűleg az a szándékosan választott csúnya pasi is érezhette azért, hogy nem az igazi, hogy nem olyan csillogó szemekkel és áhítattal néz fel rá a nő, mint azokra a bizonyos bájgúnárokra, akik pont az esetei.

De a legtöbb nő idáig el sem jut, mert nem szorul rá arra, hogy önmagába nézzen, hiszen mindig akad neki valaki és egyesek kifejezetten élvezik, rákapnak a dolog ízére, hogy lehet problémás pasik miatt bosszankodni, kibeszélni őket.

2023. jan. 3. 06:31
 129/252 anonim ***** válasza:
86%

Kedves utolsó!

Való igaz, hogy a párkeresésben, vagy legalábbis az ismerkedés megkezdéséhez vezető úton nekünk jutott a nehezebb szerep, nem gondolom, hogy ebben csak nőket kell hibáztatni.. vagyis egész pontosan mind a két nemben vannak olyan személyek, akik aláásnak azoknak, akik komoly szándékkal ismerkednének.

Férfiak is vannak, akik ugródeszkaként használnak nőket, a barátnőkhöz, vagy akik önbizalmdoppingként tekintenek az önbizalom hiányos hölgyekre.

Bonyolult a párkeresés, és tény, hogy az itt boncolgatott előítéletesség megnehezíti ezt, nem vagyok benne biztos, hogy ennek most itt a helye és ideje.

Továbbá én is megtaláltam a párom, ahogy számos más férfi és nő is a nehézségek ellenére, és hiszem, hogy mindenki megtalálja, aki mellőzni tudja a rossz tapasztalait, előítéleteit, és komolyak a szándékai.

2023. jan. 3. 09:34
 130/252 anonim ***** válasza:
90%

Kedves 121!

"Elsőre nem tökéletes a szex" Sajnos a nőknek nem, és lehet hogy tizedjére sem.

Te belekezdenél úgy a szexbe, hogy 99%-ra biztos, hogy nem lesz orgazmusod?

Egy idő után megunnád a próbálkozást, mert elvesztenéd a reményt.

Életemben egyszer volt hüvelyi orgazmusom férfi által. Azóta kb 15 év telt el, csak hosszú kapcsolataim voltak, és egyikkel sem sikerült. Így nagyon nincs semmi, ami arra motiváljon, hogy szexeljek. Ez nálad sem lenne másképp, ha nem élvezhetnél el. Te is inkább egy olyan megoldást részesítenél előnyben, ami 100%-os. Nálunk ez a vibrátor.

2023. jan. 3. 09:50
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!