Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jutottunk el oda, hogy a nők már inkább választanak egy vibrátort mint egy sikertelen pasit?
64 vagyok, a lepontozást nem értem, de nem is lényeg. Én 1 olyan férfival találkoztam, akit tényleg nem érdekelt nekem jó e. A többi mindig kérdezett, ha nem mentem el normálisan meglehetett beszélni és utanna jobban figyelt.
Szomorú, h ennyi ilyen gyökér pasi van, de a nők is hülyék! Én akkor se játszanám meg ha a pasi agyvérzést kapna.
"így már azért valóban nehezebb elítélni egy nőt aki inkább az egyedüllétet vagyis a vibrátort választja"
Alapból ilyenért elítélni valakit...
Én maximálisan megértem azokat a nőket, akik az általuk leírt férfiak helyett inkább az egyedüllétet, és a kérdésnél maradva a vibrátort választják, de azt nem tudni, hogy ezek a férfiak mind sikertelenek voltak, vagy csak teljesen átment ez az egész a komplett férfi nem szapulásába?
Értem én a rossz tapasztalatokat, csak na… en személy szerint így maximum félig kaptam meg a választ az eredetileg feltett kérdésre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!