Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan jutottunk el oda, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jutottunk el oda, hogy a nők már inkább választanak egy vibrátort mint egy sikertelen pasit?

Figyelt kérdés
2022. dec. 19. 07:03
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/252 anonim ***** válasza:
92%
Mindezt úgy, hogy ők szőrösek és büdösek.
2022. dec. 23. 15:01
 72/252 anonim ***** válasza:
85%
És tényleg. Egyre több az olyan, akinek a szar sem tud elég büdös lenni. Nem csak a szavak szintjén, hanem konkrétan le is lankadnak minden apró kis hibától, tökéletlenségtől. Mi a fenét kezdhetnénk ezekkel?
2022. dec. 23. 15:20
 73/252 anonim ***** válasza:
90%
Durva sztorik, mondjuk én nagyon villámgyorsan öltöztem volna fel ha a nunimat, bármimet megkritizálja vagy elküld borotválkozni az biztos. Meg se tudnék tulajdonképpen kívánni egy ilyen szerencsétlent. Sajnos ezek csak ilyen helyzetben derülnek már ki, nem csoda, hogy sok nő inkább bele se megy már ezekbe a szituációkba tartva ezektől, bár ezzel kihagyja a normális férfiakat is az életéből.
2022. dec. 23. 16:37
 74/252 anonim ***** válasza:
52%

64 vagyok, a lepontozást nem értem, de nem is lényeg. Én 1 olyan férfival találkoztam, akit tényleg nem érdekelt nekem jó e. A többi mindig kérdezett, ha nem mentem el normálisan meglehetett beszélni és utanna jobban figyelt.

Szomorú, h ennyi ilyen gyökér pasi van, de a nők is hülyék! Én akkor se játszanám meg ha a pasi agyvérzést kapna.

2022. dec. 23. 17:54
 75/252 anonim ***** válasza:
90%
Tanulságos topik lett ez végül, így már azért valóban nehezebb elítélni egy nőt aki inkább az egyedüllétet vagyis a vibrátort választja az ilyen élmények után.
2022. dec. 23. 18:06
 76/252 anonim ***** válasza:
14%
Szóval ahhoz is csak a nőnek van joga, hogy a férfi igénytelenségére felhívja a figyelmet, fordítva taplóság.
2022. dec. 23. 18:18
 77/252 anonim ***** válasza:
91%
Mindenkinek joga van mindenhez. Ezért él a jogával egy nő és inkább vibrátort favorizál mikor ő úgy ítéli meg nem ő az igénytelen hanem a férfiak a taplók. Mindenki örül, béke van, nem?
2022. dec. 23. 18:30
 78/252 anonim ***** válasza:
90%

"így már azért valóban nehezebb elítélni egy nőt aki inkább az egyedüllétet vagyis a vibrátort választja"

Alapból ilyenért elítélni valakit...

2022. dec. 23. 18:35
 79/252 anonim ***** válasza:
26%

Én maximálisan megértem azokat a nőket, akik az általuk leírt férfiak helyett inkább az egyedüllétet, és a kérdésnél maradva a vibrátort választják, de azt nem tudni, hogy ezek a férfiak mind sikertelenek voltak, vagy csak teljesen átment ez az egész a komplett férfi nem szapulásába?

Értem én a rossz tapasztalatokat, csak na… en személy szerint így maximum félig kaptam meg a választ az eredetileg feltett kérdésre.

2022. dec. 23. 19:35
 80/252 anonim ***** válasza:
87%
Ez nem szapulás, ez az igazság.
2022. dec. 23. 19:42
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!