Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jutottunk el oda, hogy a nők már inkább választanak egy vibrátort mint egy sikertelen pasit?
"Egyébként lehet hogy egy a karrierjében sikertelen férfi sokkal jobban megbecsüli a kapcsolatát, a gyerekeit, a családját, mint az aki mindenben sikeres, és kb tudja, hogy emiatt bármikor újra kezdheti"
Én ennek a fordítottját tapasztaltam
62? Mégis mit mond el róla? Ha annyi is lett volna neki, akkor sem ér kevesebbet mint te
Tudod nekem is volt pár és csak egyetlen egy alkalommal volt orgazmusom. A legtöbbnél én is megjátszottam.
Mondjuk nem tudom ti honnan szedtek ilyen pasikat, aki lese szarja, h jó e a nőnek.
Én 10ből egy ilyennel találkoztam. Ekkora mákom nem lehetne..? 🙄
59
Becsülik a francokat! :D
Én eltartottam a volt párom, itt lakott, én fizettem helyette mindent, semmibe nem adott bele. Mi volt a hála? Meglopott! És utána mi történt? Kihajítottam és még neki állt fentebb! Még ő követelőzött, mert itt lakott ingyen! :D
A következő sem volt jobb, sőt, lehet rosszabb volt.
Hagyjuk! A mai férfiak semmit és senkit nem becsülnek meg, egy normális nőt meg pláne. Meg is érdemlik az olyanokat akik csak kihasználják őket!
Én olyanokkal találkoztam, akik a saját egojuk miatt nem szrták le. Nekik meg "kell" játszani, mert ha nem is látványosan, de mindenképp érzékelhetően rosszul viselik ****
Dettó!! Csak ilyenekkel volt dolgom 😒
"Elég nekem azon idegeskednem, hogy jól teljesítsek meg a testem minden kis négyzetcentije tökéletesen sima, illatos, esztétikus legyen."
Amúgy ez nagyon szomorú. A nő legyen egy amolyan tökéletes szexuális eszköz, neki meg még egy rohadt orgazmus se jut de azért játssza meg a teremtés koronájának, nehogy már rosszul essen neki a saját alkalmatlansága. Nem is csodálom, hogy sokan most már besokallnak és beintenek a férfiaknak. A vibrátor tényleg sokkal jobb ha jól megnézzük egy nő szemszögéből a dolgokat. :(
és akkor még szóba se került az a jó néhány férfi, akinek semmi nem elég jó
volt olyan, aki szó szerint elküldött borotválkozni mikor aznap borotváltam le magam
volt olyan, aki azt mondtam van hasam pedig 48kg vagyok (163cm)
és olyan is volt, aki azt kritizálta hogy túl erős illatú vagyok ott
ezek után valóban inkább egy vibrátor
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!