Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan jutottunk el oda, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jutottunk el oda, hogy a nők már inkább választanak egy vibrátort mint egy sikertelen pasit?

Figyelt kérdés
2022. dec. 19. 07:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/252 anonim ***** válasza:
88%
Nyugtasd csak magad #50. Hasonló választ fogalmaztam meg korábban mint a #49. Mindezt úgy, hogy házas vagyok, tehát nem állítanám hogy nem kellek senkinek. Szerencsére találtam normális férfit, akinek sem a házimunkától nem esik le a gyűrű az ujjáról, és még normálisan fieztő munkája is van. Szex pedig akkor van, amikor azt mindketten kölcsönösen akarjuk, nincs kényszer. Sajnos, a legtöbb nőtársam nincs olyan szerencsés, hogy ilyen ritka kivételt találjon. Mert igen, egyre kevesebb az ilyen normális hozzáállású pasik, és akik vannak, azokra gyorsan lecsapnak. A többiek meg, nos, mint az ábra mutatja, maradnak egyedül.
2022. dec. 19. 17:31
 52/252 anonim ***** válasza:
75%

50

Könnyebb ezt mondani, mint önvizsgálatot tartani.

2022. dec. 19. 17:32
 53/252 anonim ***** válasza:
12%
#51 Akkor már csak azt nem értem, miért vonatkoztatod ezt minden férfira, ha a párod példája mutatja, hogy nem igaz.
2022. dec. 19. 17:33
 54/252 anonim ***** válasza:
82%
Haha.. de kellenénk, nem is kevésnek.
2022. dec. 19. 17:38
 55/252 anonim ***** válasza:
88%

53

Nem az 51. vagyok, de nekem is hozzá hasonlóan normális a párom. Ő is ebben a világban él, és látja, hogy mi zajlik, szoktunk ezekről a témákról beszélgetni, és ő mondja sokszor, hogy rosszul van egyes férfi ismerőseinek a viselkedésétől.

Amúgy meg az ilyen férfiakat szokták papucs, meg simp jelzőkkel illetni, csak mondom. El kellene amúgy gondolkodni ezen is, hogy a normális férfiak miért nem népszerűek a többi férfi körében.

2022. dec. 19. 17:44
 56/252 anonim ***** válasza:
11%
#55 És az ilyen férfiakon szoktak keresztülnézni a nők.
2022. dec. 19. 17:47
 57/252 anonim ***** válasza:
90%

56

Vannak nők, akik saját magukat is tárgyiasítják, így nem tudnak ezzel a viselkedéssel mit kezdeni. És ez is nagyon szomorú.

De szerintem sok olyan férfi is van, aki azt hiszi magáról, hogy "rendes srác", de amúgy nem az, mert annyira nem természetesen jön belőle ez a rendesség, hogy az hihetetlen.

2022. dec. 19. 17:56
 58/252 anonim ***** válasza:
87%
A férfiak saját maguknak köszönhetik, hogy nem kellenek a nőknek és inkább egy vibrátort választanak. Én is inkább elvagyok egyedül a vibrátorommal, mint egy hülye pasinak a nyarvogását hallgassam, kiszolgáljam, és még takarítsak is utána. Jobb egyedül!
2022. dec. 22. 16:40
 59/252 anonim ***** válasza:
38%

Azért így végigolvasva a kommenteket, nekem kicsit úgy jött le, hogy a “sikertelen férfi” sok válaszolónak egyenlő azzal, hogy életképtelen és igénytelen. Egy ember sikeressége miben járul hozzá ahhoz, hogy végez e házimunkát, vagy hogy neveli a gyereket?

Véleményem szerint egy ember karrier és szociális élet szempontjából lehet csak sikertelen. Mert mi másban?

A kérdésre pedig… kb itt meg is adták burkoltan a választ. Amíg régen egy pár építette fel a közös jövőjüket, addig most a nők (legalábbis azok akik ide írtak) már csak a kész termékre tartanak igényt. Ezek szerint ezek az emberek tökéletesnek születtek, és minden összejött nekik az életben, mert valahogy csak arról esett szó, hogy nekik kell elviselni a férfit, de velük baj sosincs.

Egyébként lehet hogy egy a karrierjében sikertelen férfi sokkal jobban megbecsüli a kapcsolatát, a gyerekeit, a családját, mint az aki mindenben sikeres, és kb tudja, hogy emiatt bármikor újra kezdheti.

2022. dec. 22. 17:51
 60/252 anonim ***** válasza:
87%

Az első válaszoló meg is válaszolta a kérdést.

"A vibratorral garantalt az orgaznus passikal meg szinte az a garantált hogy nem lesz orgazmus."

Az eddigi partnereim 1%-ra volt igaz, hogy orgazmusom volt vele. 70%-ban meg kellett játszanom, mert szinte kényszerként kérte. A maradékot pedig egyáltalán nem is érdekelte mi van velem, élvezem-e, ha nem az az én bajom.

2022. dec. 22. 18:13
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!