Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mutatok teljes érdektelenséget a női nem iránt?
Figyelt kérdés
Hiába vagyok már 24 éves semmilyen vágyam sincsen a nők iránt. Nem vágyom arra, hogy a közelükben legyek, beszélgessek velük vagy bármilyen kapcsolatom is legyen a női nem tagjaival. Olyan érzésem van mintha tudat alatt az lenne nekem a természetes, hogy távol maradok tőlük. Nincsen szexuális vágyam és egyszerűen semmilyen késztetést sem érzek arra, hogy megismerjem a nőket. Azt hozzáteszem, hogy úgy igazán sohasem beszélgettem a nőkkel és közeledni sem közeledtem feléjük. Szerintetek ennek az érdektelenségnek valamilyen szervi vagy nagyon mélyen lelki okai lehetnek?2022. okt. 28. 22:07
21/29 anonim válasza:
egy szaktanácsadást azért kérhetnél.. megéri! :) ( a nőgyűlölő xdd ) na de én megyek beszélgetni a barátnőmmel XDD
22/29 anonim válasza:
Szegény lány! Egyébként meg megértem mi a probléma, de az igazi nőkkel nem kellene bunkón viselkedni, mégha a szüleid nem is tanítottak meg.. gondolom nem vagy több 20-nál.. 🥲
23/29 anonim válasza:
az a különbség hogy én sajáát tapasztalatokról beszéltem intelligensen.. te meg engem szidsz 22 es. de persze én vagyok bunkó meg ostoba :D (not like this...)
24/29 anonim válasza:
23. Saját tapasztalat nem minden nőre érvényes, még mindig. Senki nem szidott, de te bőven sok embert, egy kalap alá sorolsz sokmindenkit. De semmi baj, majd karma.. :)
25/29 anonim válasza:
az én karmám nagyon rendben van.. nem ismersz semmi gond! én se téged.. ez meg pláne nem gond xdd
26/29 anonim válasza:
meg az a baj hogy én választ írtam ide a kérdéshez..sok okosságot, recens társadalmi problémákat te meg engem szidtál az elmúlt 5 válaszodban :D kicsit gondolkodj el ezen kiscsaj! meg hogy van e ennek értelme :)
27/29 anonim válasza:
26.
1. Semmilyen reflektálható véleményt írtál le, csak sírtál a saját "tapasztalataid" alapján
2. Kislány? Kétlem hogy több vagy 19-20 évesnél
3. Azt is kétlem hogy volt 1 évnél hosszabb kapcsolatod, ilyen hozzáállással
4. Nem releváns amit ide írtál, nem kapcsolódik a kérdéshez sem a kérdezőhöz
Na szia szia!
28/29 anonim válasza:
4 éves és 1,5 éves kapcsolatom volt a leghosszabb. Nem csak saját tapasztalataim.. sok barátom tapasztalata akik a vállamon sírtak. De nem várom hogy egy magadfajta megértse.
29/29 anonim válasza:
28. Milyen magamfajta? Lol. Eddig csak olyan "férfiakkal" volt kapcsolatom, akik a végén beghostoltak, nem törődtek velem és én szakítottam. Hát akkor? Mert a férfi nem tökéletes, nem? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!