Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyenkor amúgy mit érez egy lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor amúgy mit érez egy lány?

Figyelt kérdés

Társkeresőn összedobott minket, ráírtam. Elkezdtünk beszélgetni, de hamar átmentük viber-re, mondván hogy azt jobban használja és hamarabb észreveszi. Mindig érdeklődik, hogy vagyok, mit csinálok. Amúgy aranyos csajnak tűnik, de szinte semmiről nem lehet vele beszélni. Feldobok egy témát, kifejtem, kérdezek. És akkor mint akit totál nem érdekel semmi, válaszol 1-2 szóval.

Mondom akkor ezt elengedtem. Nem írtam neki 1 napig, erre most megint rám ír. Na mondom még egy esély, bedobom a találkozást, felvetettem, hogy lesz egy film, megnézhetnénk. Erre megint csak annyi, hogy őt nem igazán érdekli. Na itt mostmár tényleg elástam a dolgot. De azért még rákérdeztem, hogy amúgy van-e akármi ami érdekli őt? Egyáltalán mit csinál egy ilyen nő egész nap?

2022. ápr. 26. 16:33
 1/9 A kérdező kommentje:
Mármint, hogy a film nem érdekli. A találkozásra nem is reagált.
2022. ápr. 26. 16:34
 2/9 anonim ***** válasza:
42%

7.0 vagy afölötti alfákra vár, addig meg elűzi az unalmát pár balfasz hülyítésével (ne vedd magadra):

[link]

2022. ápr. 26. 16:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak unalomból van társkeresőn, szórakozik, és elég sekélyes személyiség lehet. Ne fektess bele energiát.
2022. ápr. 26. 16:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Amúgy 28 éves, ez még kimaradt.
2022. ápr. 26. 16:56
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
Ilyenek ezek...
2022. ápr. 26. 18:19
 6/9 anonim ***** válasza:
78%

Valószínűleg nem sok gondolat kavarog a fejében.

Bókolj neki, írd, hogy mennyire tetszik neked, mennyire szeretnéd látni, őt, nem valami filmet, amit 12 perc után elun. Legyen ő a téma, de nem belsőleg!, az valószínűleg érdekelni fogja.

Nyomasd a randit, kérdezd meg most hol van, menj oda.

Ha összejön, akkor meg legyél rámenős. A többi pasi se beszélgetni próbált vele.

Ha viszont nem hajlandó találkozni felejtsd el, legfeljebb ráírsz nyáron megint.

2022. ápr. 26. 19:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#6-os Dr Love! Igaza van, ez a lány csak arra jó - egy lövetű pónilány.
2022. ápr. 26. 21:09
 8/9 anonim ***** válasza:
76%

Pont olyan mint a legtöbb mai 20 év körüli kis pitsa (bár ő ezek szerint idősebb) 0 személyiség, 0 érdeklődési kör, csak online közösségi média tartalmak, de egyébként semmiről nincs véleménye, semmilyen támába nem ásta soha bele magát...

Volt "szerencsém" ilyen csajhoz. Ő a saját elmondása szerint sokszor csak ül és néz ki a fejéből ÓRÁKIG. És ezeknek vannak "igényeik", meg ezek szerint fontos a "személyiség"... holott konkrétan üresek belül.

Szóval csak egy dolog a lényeg: a külső. Legyél extrém jóképű fuckboy, azán amikor otthagytad majd sírhat a barátnőinek, hogy minden pasi szemét, mert megint elhagyták. És sok ilyen esetből fog összetevődni a hasonló "hercegnők" """személyisége""".

2022. ápr. 27. 08:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát fasza..
2022. ápr. 27. 09:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!