Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mutatok teljes érdektelenséget a női nem iránt?
Figyelt kérdés
Hiába vagyok már 24 éves semmilyen vágyam sincsen a nők iránt. Nem vágyom arra, hogy a közelükben legyek, beszélgessek velük vagy bármilyen kapcsolatom is legyen a női nem tagjaival. Olyan érzésem van mintha tudat alatt az lenne nekem a természetes, hogy távol maradok tőlük. Nincsen szexuális vágyam és egyszerűen semmilyen késztetést sem érzek arra, hogy megismerjem a nőket. Azt hozzáteszem, hogy úgy igazán sohasem beszélgettem a nőkkel és közeledni sem közeledtem feléjük. Szerintetek ennek az érdektelenségnek valamilyen szervi vagy nagyon mélyen lelki okai lehetnek?2022. okt. 28. 22:07
11/29 anonim válasza:
De az egész társadalom mint holmi Mátrix ugye elfedi ezeket.. bőrradírozza.. és akik ilyet mondanak azok a "káros elemek" el kell tüntetni.. ez a hasonlat jut eszembe :DDD volt 2 rendes kapcsolatom.. meg volt 4 amiben káábé Grófnőmként kellett bánnom a párommal jobbágykyént :DDD hát idő után azt mondtam ágyő!! de sok ilyet látok is. . hallok.. mesélik haverok.. meg ismerek pár 17-19 évest is!
12/29 anonim válasza:
9-es ha a hormon kizárva (bár ennyire erős bajról még nem hallottam..max ritkán kívánják olyankor) akkor ez aszexualitás szerintem. Diploma nélkül kútfőből én ennyit tudok :) aki nem érez vonzalmat.. nem bizsereg a nemiszerv környékén.. az asszex... nem bonyolult.
13/29 anonim válasza:
6. Incel vagy, igaz?
Vagy ha nem, (magad szerint) akkor mennyi kapcsolatos volt már?
Nők felszínes megítélése lvl 1000, amit művelsz. Szánalmas..
14/29 anonim válasza:
*mármint orvosi diploma nélkül :DD úgyértem.
15/29 anonim válasza:
Ja, most larom hogy 6 kapcsolatod volt. Mission Impossible, mi? Számomra hihetetlen, hogy ilyen mentalitással ne fusson el tőled bármilyen nő.. normális, vagy nem normális szintén. 😥😥
16/29 anonim válasza:
13-as milyen felszínes megítélés? te hol élsz? tapasztalat.. szépen kifejtettem (látjáátok mátrix :) mondom én.. itt az ügynök instant :D )
17/29 anonim válasza:
amúgy sztem akiknek annyi jött le a monológomból hogy felszínes nőgyyűlölő vagyok az egyrészt kb 17 éves (vagy ponthogy túlidős, másik generáácibl jön) illetve egy másik oldalon lévő nő aki ezekből a problémákból semmit sem hajlandó észrevenni :DD merhát.. nem érinti :) hát figyelj.. a tudatlanság áldásos
18/29 anonim válasza:
17. Figyelj, szerintem hosszabb kapcsolataim voltak mint neked. Én olyan nő vagyok, aki bármit megtesz a másikért. Sosem zavart ha nincs autó, vagy ha van de régi. Nem ez alapján ítéltem és sosem a pénz alapján. El vagy tévedve, ha szerinted csakis ilyen "nők" léteznek. De bocs, ezek nem nők, ezek kislányok..
19/29 anonim válasza:
senki se mondta hogy csak ilyenek léteznek. Azt mondtam sok az ilyen..túlsúlyba került és probléma. és az én szememben akik ezt nem látjáák olyan vakon vannak körülbelül mint az Orbán szavazók 2022 ben. majd ha jacul a helyzet és inkbb a fiatal sráácok gondja baja.. ne aggódj majd úgy formálom a tanácsom. (lehet több ilyen haverom van és lehet kicsit több sztorit tudok :) megcsalt meg kihasznált 20 éves fiúk)
20/29 A kérdező kommentje:
12: Nem zárom ki annak a lehetőségét sem, hogy hormon probléma állhat a háttérben.
2022. okt. 28. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!