Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mutatok teljes érdektele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mutatok teljes érdektelenséget a női nem iránt?

Figyelt kérdés
Hiába vagyok már 24 éves semmilyen vágyam sincsen a nők iránt. Nem vágyom arra, hogy a közelükben legyek, beszélgessek velük vagy bármilyen kapcsolatom is legyen a női nem tagjaival. Olyan érzésem van mintha tudat alatt az lenne nekem a természetes, hogy távol maradok tőlük. Nincsen szexuális vágyam és egyszerűen semmilyen késztetést sem érzek arra, hogy megismerjem a nőket. Azt hozzáteszem, hogy úgy igazán sohasem beszélgettem a nőkkel és közeledni sem közeledtem feléjük. Szerintetek ennek az érdektelenségnek valamilyen szervi vagy nagyon mélyen lelki okai lehetnek?

2022. okt. 28. 22:07
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
91%
aszexuális is lehetsz
2022. okt. 28. 22:11
 2/29 anonim ***** válasza:
52%
Nem unod B+? Senki nem fog megszánni itt.
2022. okt. 28. 22:17
 3/29 A kérdező kommentje:
Nem kell megszánni, csak feltettem egy kérdést és kíváncsi vagyok a miértekre.
2022. okt. 28. 22:24
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

További adalékok a kérdezőről az érdeklődő úri közönségnek:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..

2022. okt. 28. 22:25
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez kivételesen nem nem nőzni akar, hanem beetetéssel beszéltetni az ittenieket. De attól még beteg. Mentálhigiénés szakemberhez persze nem hajlandó elmenni, hiába mondjuk neki évek óta (nem túlzás, minimum 21 éves kora óta trollkodik itt, nem egy sok száz válaszos kérdése is volt már. Úgyhogy aki nem akar megint a kérdező balekja lenni, az meg se nyikkanjon.
2022. okt. 28. 22:29
 6/29 anonim ***** válasza:
16%

Hát .. tudom ejnye bejnye csúnya gonosz dolog.. őszintét mondani. De a feminizmus olyan szinten tetőzik.. meg olyan szinten van minden lánynak apakomplexusa... Beteges a társadalmunk.. nagyon el van rontva!! való igaz a fiúk hibája is.. na ahhoz felnőni kamaszként.. vagy akár huszonévesen amire azok a lányok vágynak?? :DD hagyjál már. És sokan ezt az őszinteséget.. hogy t van fordulva a világ 0 tisztelet a pasiknak... ezt elfedik (mai napig xdd) annyival hogy hímsoviniszta :)

hogy mindig ez a gond? nem nem mindig..van hogy egy fiú betegesen félénk..van hogy alacsony..van hogy épp rossz a haja :D de sok esetben ez a világkép.. amit a lányok látnak.. főleg amerikai médiából.. hogy a csajnak kb már autót vesznek randi után :DD beteges képet alakít ki bennük.. az elkényeztető mostani apákról nem is beszélve! Ez nem az egész.. ez egy része a dolognak.. ez a negatív.. de ez mostanra ahogy látom erősen túlsúlyba került! :/ és nem véletlen hogy kb 30 alatt már 20 emberre jut 1 rendes kapcsolat.

25/f

2022. okt. 28. 22:30
 7/29 anonim ***** válasza:
24%
*ezért lehet, hogy kicsit kevesebb a kedved ebbe a "beteg fogaskerékbe" beszállni.
2022. okt. 28. 22:31
 8/29 anonim ***** válasza:
75%
B opció.. asszexuális vagy C opció hormonbetegség.. ha nagyon alacsony a tesztoszteron szinted
2022. okt. 28. 22:32
 9/29 A kérdező kommentje:
A mentálhigiénés szakember érdemben nem tudna változtatni rajtam.
2022. okt. 28. 22:34
 10/29 anonim ***** válasza:
85%

#6: "van hogy épp rossz a haja"

A kérdező történetesen tar kopasz (24 éves létére)

2022. okt. 28. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!