Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tud bárki olyan REÁLIS indokot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tud bárki olyan REÁLIS indokot mondani, ami miatt rosszabb lenne ma Magyarországon a nőknek, mint a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Leszámítva azt, hogy mi tudunk messzire pisilni (segédeszköz nélkül), nem menstruálunk és erősebb a testfelépítésünk.

Reális indokokra vagyok kíváncsi, nem az adott válaszoló személyes frusztrációjára. Nem azt vitatom, hogy a nőket sosem utasítják vissza meg nekik teljesen tökéletes az életük, de ugyanez hasonló kaliberű férfi ellenpárjaikra hatványozottan igaz.

Kijelenthető ezáltal, hogy férfiakra a mai modern társadalmakban annyira van szükség, mint amennyire kukásra meg wc pucolóra meg kicsi kínaira, aki ócón összeszereli a félmilliós iPhonet meg learatja a biorizst.

Biztosan nagyon rossz lenne nélkülük mindazoknak, akik annak az ELŐNYEIT élvezik, hogy ezek az emberek éhbérért dolgoznak anyagi kényszerből, de ezek az emberek lehet, hogy nem annyira elégedettek az életükkel.

Mindezek ellenére miért van az, hogy bármikor, amikor manapság elvakkantja magát egy nő, hogy neki milyen rossz ezért meg azért, akkor nem ugyanolyan kollektív és masszív ellenszéllel találja szembe magát, mint egy laposföldhívő vagy egy rasszista ember, hanem még kedveskednek neki, meg helyeslik, meg egyetértenek vele?

Egyes férfiak fizetnek is azért prostituáltaknak, hogy bánjanak velük durván meg alázzák meg őket, de tényleg ez a tendencia a világban, csak enyhébb formában? Tényleg ennyire élvezik a férfiak, hogy lábtörlőként vannak kezelve a modern korban, mint valami utolsó selejt, egy elavult, letűnt kor terméke, aki már végre kipusztulhatna?

2022. okt. 1. 13:49
 81/125 anonim ***** válasza:
96%

" OLYAN valaki rakja beléd a fakát, akinek korábban már te magad engedted párszor, amit csúnya lenne egy lapon említeni azzal, amikor az agresszív idegen baromállat lefogja a nőt és megerőszakolja, vagy bedzsinázva a tudatvesztett nőn éli ki beteges hajlamait."

Nem csúnya.

Pont olyan undorító, amikor a saját párod teljesen lexarja, hogy te rohadt beteg, lázas vagy, fáj neked (egyrészt azért, mert erőszakosan hatol be a száraz hüvelybe, másrészt pedig görcsben állsz alul alapból is a betegség miatt), és még árthat is (húgyúti gyulladással nem szabad szexelni, sok esetben pont a szex hozza elő), ő jóízűen beléd teszi 20 nemet mondás és annak indoklása után is, és lihegve elélvez, miközben mozdulatlanul fekszel, mint egy hulla. Traumatizáló és gusztustalan. Én még azt a férfit is semmibe veszem, akit egyáltalán nem érdekel, hogy a nőnek van-e orgazmusa, és még egy normális, beleegyezéses szexnél sem érdekli túlzotta, hogy a nő élvezi-e, az pedig, hogy annak ellenére élvezi, hogy a másiknak FÁJ, konkrétan gyomorforgató. És de igen, bőven erőszak és bőven trauma.

2022. okt. 5. 01:46
 82/125 anonim ***** válasza:
95%
Amit a 81-es írt még olvasva is iszonyú nyomasztó. Egy nőben ez ösztönösen undort/haragot vált ki. Élő, hús-vér embert guminőnek használni, az számomra elfogadhatatlan. Felesleges bármihez hasonlítani, viszonyítani. Egészséges lelkületű ember ilyenre nem képes.
2022. okt. 5. 08:27
 83/125 anonim ***** válasza:
73%

Igen, az olyan szituációkban, mint amiről itt szó van, egyértelműen hibás a férfi és kimondhatjuk, hogy erőszak történt.

Viszont ahhoz, hogy a férfiak ennyire nem értik a női "nem" jelentését, nagy részben hozzájárul az, hogy gyakorlatilag az első dolog amit még a kamasz éveink elején megtanulunk a lányokkal kapcsolatban, hogy a "nem" nem minden esetben jelent "nemet". Ez az ismerkedés egyik alapszabálya már ősidők óta, hiszen bármennyire akarja a lány is a dolgot, akkor is nemet fog mondani elsőre. Felfoghatjuk ezt egyfajta próbatételnek is, amivel a lányok tesztelik a fiúkat. Először akkor is nemet kapsz, ha amúgy tetszel neki (mellette viszont vannak non-verbális jelek, amivel teljesen mást "mond"), majd ha sikerül meggyőznöd a lányt, hogy te tényleg őt akarod (és nem őt is a tucatnyi másik mellett), akkor lesz a nemből igen. Ez eddig szép és jó. Viszont ez egy félreérthető rendszer és amit félre lehet érteni, azt félre is fogják. Ebből adódnak aztán az olyan túlkapások, hogy a férfi nem tud leállni, mert az újabb nemekben csak újabb kihívásokat lát és nem fogadja el, hogy ez már tényleg az igazi "nem". Vagy a másik véglet (ebből jóval több van, csak ugye itt nem történik semmi), hogy már az első, esetleg második nemet végleges nemnek veszi a férfi és tovább áll.

2022. okt. 5. 09:36
 84/125 anonim ***** válasza:
85%

#83 de ennek mi a gyakorlati következménye? Hogy este amikor egyedül megy haza egy lány, és akkor nemet mond egy próbálkozó “úriembernek”, aki ebben csak a kihívást látja, mert ő jobban tudja, hogy az a lány nem gondolja komolyan a nemet? Vagy a hosszú kapcsolatban a példa, amit a 81-es írt? Ott már azért elég egyértelmű tud lenni x év után hogy akkor most tényleg nem az a nem. Abban a helyzetben csak az nem érti aki nem akarja. Meg az utcai példánál is. A hülye is tudja, hogy este egyedül sétáló lány nem szexpartnert keres. (Arra másmilyen környéken vannak lehetőségek. ) Nem megy oda hozzá az ember, mert tudja, hogy csak kényelmetlen lenne a lánynak, esetleg megijeszti. Akkor is, ha tényleg nincs ártó szándék benne (legyünk optimisták).

Én nőként azt mondom, amit gondolok. A nem az nemet jelent. Mindig. Nem játszmázok, nem tesztelgetek, hanem nyíltan kommunikálok.

2022. okt. 5. 09:43
 85/125 anonim ***** válasza:
25%

"Én nőként azt mondom, amit gondolok. A nem az nemet jelent. Mindig. Nem játszmázok, nem tesztelgetek, hanem nyíltan kommunikálok."

Ez csak annyit jelent, hogy nem tartozol bele a nők döntő többségébe. Viszont mivel nincs a homlokodra írva, ezért ezt senki nem tudhatja rólad.

2022. okt. 5. 09:53
 86/125 anonim ***** válasza:
67%
#85 tehát akkor mi a taktika a nyomulásra? Hogy kerüljem el egy buzgó “úriember” nyomulását, aki nem érti, hogy nem? Erőszakoljon meg?
2022. okt. 5. 09:55
 87/125 anonim ***** válasza:
67%

81-es vagyok.

Nálam is nemet jelent a nem. És nem hiszem, hogy a nők DÖNTŐ TÖBBSÉGÉRE igaz lenne, hogy igent jelenthet a nem.

Nem leszek empatikus, hogy "nincs a homlokomra írva". Ha a bepróbálkozó a második nemből sem ért, akkor átváltok durva stílusra.

Sokan abból sem értenek, hogy van párom. Szerintem inkább az a szégyen, hogy a kelleténél több férfi működik így.

2022. okt. 5. 10:08
 88/125 anonim ***** válasza:
25%

Jó, akkor kettőtöknél egyből nemet jelent a nem. Nagyszerű. De ettől még mindig kisebbségben vagytok, már ha az összes nőt nézzük és nem a Gyakoris nőket.

86: Éppen azt írtam, hogy a nyomulás valaminek a következménye. Szerinted ha minden nőnél egyből nemet jelentene a nem és ezt szoknák és tanulnák meg a férfiak, akkor is ennyien nyomulnának feleslegesen?

87: Pont nem tartozom azok közé, akik így nyomulnak, sőt inkább az a típus vagyok, aki (mint utólag többször kiderült) túl korán vettem végleges nemnek a nemet. Az is saját tapasztalat, hogy a "van párom" hatására én hagytam a nőt. Mások is ugyanígy megkapták ezt, aztán pár nap múlva már az egyikükkel kézen fogva sétált.

2022. okt. 5. 10:36
 89/125 anonim ***** válasza:
67%

#88 “Éppen azt írtam, hogy a nyomulás valaminek a következménye. Szerinted ha minden nőnél egyből nemet jelentene a nem és ezt szoknák és tanulnák meg a férfiak, akkor is ennyien nyomulnának feleslegesen?”

Rendben, akkor taníts mester, hogy ne erőszakoljon meg egy pihentagyú, aki nem képes a “nem” szó jelentését felfogni? Hogy mondjam? Mit mondjak? Vagy hordjak magamnál fegyvert, és lőjem le az “ártatlan pasikát, aki szegényke csak ezt tanulta, hogy a nem nem mindig nem”?

2022. okt. 5. 10:40
 90/125 anonim ***** válasza:
67%
Nem vagyunk kisebbségben.
2022. okt. 5. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!